AKTUELNO

Haos!

Zadrugari još uvek nominuju i komentarišu dvoje potrčaka, Viktoriju Mitrović i Marka Janjuševića Janjuša:

Viki je žena bez predrasuda, kao i ja, treba nam više takvih. Viki mi je pomogla prošle nedelje zbog budžeta, jer sam ja skoro propala. Što se Janjuša tiče, žao mi je, ali moram da ga pošaljem. Ja sam samo jedna obična riba, moram da priznajem - rekla je Deniz.
Sa Janjušem sam prošle godine imao neke sukobe, to je sve bilo zbog tih žene. On nikada nije moje teme komentarisao, nikada se nije mešao u moje ljubavne odnose, nikada ništa nije osuđivao, on dobro zna da ja ne želim da njemu stajem na muku. Meni je interesantno ovo što on radi, poštovaću ga, dokle god on mene poštuje. Ja nisam bio Janjušev prijatelj i drug, a Maja i on tada nisu bili u vezi, ja sam samo jedan prolaznik koji se našao u toj nekoj situaciji. Nisam mu se mešao u vezu, verovatno bih je odbio da su oni tada bili u vezi. Nećemo biti prijatelji, ali će od strane mene imati poštovanje. Nisam imao letos se*sualne odnose sa Majom, ne bih nikada lagao u vezi toga. Nismo imali ni poljupce, grlili se jesmo, zagrljeni smo hodali, ja nju volim kao druga. I Taki me poštuje, zvao me je da mi kaže da povedem računa o njoj. Što se tiče Viki, jako mlada devojka, tu treba psihološka analiza, ja je gotivim i u dobrim smo odnosima. Ne želim da je uvredim, pričam samo o nekim činjenicama. Ima ovde raznih profila devojaka, ja nikoga nisam uvredio ovim izjavama, niti opsovao, ovo je samo moje mišljenje. Daću prednost mom odnosu sa Janjušem, njega ću sačuvati - govorio je Mensur.
Ja ne znam da li neko u rijalitiju traži kaluđerice, takav je sastav - odgovorila je Viki.
Ti se čerečiš ovde i to sa maloletnom osobom,ti takođe prodaješ svoje telo, zadnji si koji može da morališe! Sahranim te rečima - dobacila je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga