AKTUELNO

Netrpeljivost raste!

Smirio se haos u emisiji "Nominacije" nakon što je Filip Car odlučio da sačuva Janjuša, a pošalje Viktoriju Mitrović u izolaciju. Voditelj Milan Milošević dao je reč Vanji Rašovoj.

Viki je simpatična, draga, prođem, da mi da jedem. Isplela mi je kosu neki dan. Svima pomaže, mnogo je dobra osoba. Što se Janjuša tiče, simpatičan je, smešni su mu klipovi, ali ja bih ipak sačuvala Viki. Ipak je ona prvi put ovde - rekla je Vanja, a potom je ustala Sandra Čaprić:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Viki, saznala sam napolju da je svastika i tako neke stvari. Ona je jako dobar čovek, to se vidi po njoj, nije sujetna, nije zla, niti ima zle namere. Njena najveća greška je što ne ume da kaže "Ne mogu" i "Neću". Jako je vredna. Pošto ima devojčicu kod kuće, rekla bih joj da ne blamira sebe, jer je ipak majka. Treba sebe da poštuje, a ne da spušta sebe. Život se nastavlja i posle rijalitija. Dobar je čovek i zaslužuje najbolje. Što se Janjuša tiče, razmišljala sam uvek šta to žene vide u njemu. Prema meni se postavio okej i vezan je jako za Ivanjicu. Voli on Nušićijadu i Ivanjicu. Pozdravljam Anči i Ivanjicu. Nije sebičan, spremao mi je palačinke. Sa Janjušem imam super komunikaciju, nekada je sarkastičan i neiskren prema ovim devojkama. Voli da se zeza, taj humor svi vole, oni klipovi sinoć, vrištala sam od smeha. Žao mi je jako šta je preživao prošle godine, taj užas od karmičke ljubavi. Više sam sa njim u komunikaciji, poslaću Viki. Ali sviđa mi se i njena doza humora, mada bih je malo smanjila, jer je žensko ipak. Ne bih se toliko blamirala, ima devojčicu koju treba da izvede na pravi put - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem ćerki da je volim i da pozdravim njenu mamu, koja je najbolja mama na svetu. Što se Viki tiče, nismo se puno družili, deluje mi okej. iznenadila me je kad je bila u kuhinji koja je strašno izgledala, ona ju je kompletno sredila. Što se Janjuša tiče, on mi je drag. Bio sam mu sponzor u prvoj sezoni. Uvek mi se javljao između sezona, pisao na Instagramu. Pita me kako sam, ja ga pitam kako je, proćaskamo. Jedina stvar koju mu zamerim, to je ono što je uradio u "Zadruzi 3" i "Zadruzi 4". Ne podržavam što je povredio svoju bivšu ženu, ta osoba ga možda i dan danas gleda. Sad leži sa dve, tri osobe. Ja znam da ja to ja radim, da bi to moju bivšu povredilo. Kad sam ga gledao vani, meni se okretao stomak dok sam ga gledao sa onom osobom. Ja sam ubeđen da Janjuš i dalje voli svoju ženu. Ja to ne bih uradio svojoj bivšoj i ćerki na televiziji, da one to gledaju - govorio je MC Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur Ajdarpašić se nekoliko puta ubacio u razgovor, a MC Damiro je pobesneo.

S*reš non-stop, mafijaš, bezveze su ti te pretnje. Šta je problem? Znamo iste ljude - poručio mu je MC Damirom.
Šta sam ja rekao? Operi čarape više, okupaj se, oladi glavu - odgovorio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša ne bih mogao da pošaljem, šaljem Viki - završio je MC Damiro.

Autor: M. P.