AKTUELNO

Ovaj potez zadrugari nisu očekivali!

Sanju Grujić je iznerviralo to što je nekoliko zadrugara dovelo u pitanje moral Viktorije Mitrović na večerašnjim "Nominacijama", jer je ona smatrala da to isto treba da urade i Janjušu, koji je drugi potrčko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim kao da svi osuđuju Viki, hoćete da kažete da je Janjuš oličenje morala? Videli smo njegova dela. Sa Janjušem sam bila jako bliska, pozitivan je, sa Viki sam počela da komuniciram juče. Super je, ali ipak ću nju nominovati, Janjuša ostaviti - bila je kratka Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša sam ovde upoznao, ali ko da ga znam. Gledao sam "Zadrugu 4", bio mi je hit, crni humor, to ja volim. Prišao mi je, ja sam njemu, respekt. Što se Viki tiče, dođi ovamo... Imali smo par nesuglasica u početku par dana, ja sam joj se izvinio, izvinjavam se i sad. Nije zaslužila da onako planem. Bio sam u crvenom, Bane me je tu iznervirao, ja sam pogrešio. Nisam znao da je rodila sa 17 godina i da ima ćerku od 4 godine. Deluje mi mnogo starije, iznenadila me je, jutros smo popili kafu zajedno, izvinili se. Ja kad pogrešim, ja se izvinim. Janjuš je stari lisac, ulazi sigurno u superfinale. Viki je hrabra što je ušla u "Zadrugu", ako dogura do kraja, neće videti ćerku 10 meseci. Znam da je teško ovde, ja sam otac deteta, saosećam se sa Viki. Želim joj sve najbolje, da izgura dalje, sačuvaću nju - rekao je Aleksandar Saša Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.