AKTUELNO

Da se naježiš!

Viktorija Mitrović otkrila je istinu o jezivom događaju, koji joj se dogodio kad je imala samo 12 godina. Naime, nju je silovao sveštenik u crkvenom dvorištu, a zatim je priznala i kako su njeni baba i deda reagovali kada su saznali za ovaj monstruozni zločin:

Moj deda je želeo da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Ja sam za to vreme bila u soba, samo sam čula glasove, nisam ga videla - nastavila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek je posle isplivalo ko je i šta on, svi su do tada to držali za sebe, možda im je bilo sumnjivo, kome i ne bi bilo? Nije to nešto svakidašnje. Ja ću tužiti crkvu kad izađem. Mi smo se dve godine sudili, da bi se sve dokazalo, jer nije to mala stvar, jeste mi laknulo, ali meni to ništa ne menja. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu. Živela sam sa babom i dedom, majka i otac su me se odrekli. Ti ljudi za mene ne postoje. Zbog ovoga su me baba i deda poslali u Kragujevac kod oca, ja padnem na njegovu ljubav, okrenem babi i deda leđa, a zapravo je to sve bila maska. Ja sam imala par meseci kad je moja majka došla kod bake i deke, otac je bio po zatvorima, nije mogao da me čuva, moja majka se uhvatila sa sadašnjim mužem, koji nije želeo da me prihvati. Nisam mogla ni da hodam ulicom - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga