AKTUELNO

Sutra u Belu kuću stižu dva pisma!

Zoki Šumadinac i Vlada Zlatanović napustili su Belu kuću, a njih će dočeati voditeljka Dušica Jakovljević i porazgovarati o dešavanjima iz "Zadruge".

Daću im da napišu dva pisma. Vlada i Zoki napisaće pojedno pismo zadrugarima, u kojima će imanovati vođu, Šta će se događati sa jednim ili drugim pismom Veliki šef držiu tajnosti -

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ovo ovako zamišljala. Bilo mi je teško. Nije da se nism snašla,posle tri dana nisam imala volju da bilo šta pokažem. Mladi hoće da dođu do kadra, ne mogu da imam hiperbolu na takvu glumu - rekla je Vladana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoki Šumadinac nakon odgledanog profila prokomentarisao je svoje učešće.

Bilo je simpa. U principu ja nisam uspeo tamo da pronađem nekog sa kim mogu da popričam, izuzev njih par. Nisam se pronašao u tom društvu i u tim energijama. Previše veštačkih priča. Njih dve su se dogovorile da se svađaju pred emisiju, da bi dobile pitanja. Ona mala iz Niša, Ema. Ja sma govoorio da nisam za te priče - otkrio je Zoki.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladana Zlatanović nakon odgledanog profila prokomentarisala je odnose u Beloj kući.

To Dalilino nije ogovaranje, pričale smo da me plava kosa čini starijom. Olga je znala koje sma godište i ona mi je najodvratnija osoba u kući. To je moja najveća greška u proceni - pričala je Vladana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga