AKTUELNO

Haos u sitne sate!

Kao i svake nedelje nakon emisije "Izbacivanje"Lepi Mića je organizovao "Igru Istine". Zadrugari su se okupili za crnim stolom, a sledeće pitanje bilo je za Irmu Sejranić

Koje su tri devojke najnemoralnije i koje su tri ljige? - pitao je Mića.
Ima devojaka za koje smatram da su nemoralni postupci, ali ih kapiram. Evo Olga, ljigava je. Njoj(Miji) ništa ne verujem. Nemoralna mi je Nevena. Ljiga je, spletkar, jedno priča, drugi misli, a treće radi. Ološ je ispala i ne podržavam. Ku*ac je od čoveka, Olga. Svi ti to misle, ja sam te testirala, zavozala, a onda iz*ebalal kako samo ja znam - odgovorila je ona.
Napravila je sve ovo sama. Spletkari, neću da pričam o njoj. Neću da prljam svoja usta - ubacila se Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da procenim tip devojke u trenutku. U kući imamo četri-pet nisko moralnih devojaka. Prva je Nevena, druga je Olga, treća je Mia. Po mom mišljenju devojka koja u roku od četri dana promeni, moramo je nazvati nemoralna. Devojka koja ima kupaći koji prekriva samo brad*vice je nemoralna. Devojak koja nema, lice i obraz, gleda u oči i laže je nisko nirmlana. Rekla je da će da mi napravi pakao, a tek ću ti napraviti pakao. Olga je bila sa tri-četiri muškarca i radila svašta - dodao je Mihić.
Ante, sa kojim si se poslom bavio na ulici? - pitao je Mića.
Pre jedno 15 godina, radio sam nešto što nije po zakonu - rekao je on.
Je l' si odgovarao za to? - dodao je Mića.
Ne, to je bilo kratko - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga