AKTUELNO

Da li će ovo biti problem?

U toku je Podela budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Poljubili smo se u prvoj sezoni, iskulirla me na snimanju profila, kao da se ne znamo, ne možemno posle svega da se svađamo, uvek si tu za mene i daću ti veliki budžet - rekao je Bane.
Još jedan veliki, u Zadruzi 3 me je dosta vređalo tada, to nisam zaboravio, ali neko ko je bio uvek za mene, Janjuš - nastavio je Bane.
Sledeći mali budžet, neko ko mi nije okej, cimao sam se kao da mi je rođeni brat za njega, ali mi nije to vratio, smatram da sve gleda kroz korist, izvoli Sandi - rekao je Bane.
Jeste mi najbolja drugarica, ali sam zamerio mnogo toga, najviše je gotivim, ali to što je rekla je monstuozno, zato mali budžet, izvoli Mia - nastavio je zadrugar.
Za Lazića, veliki budet i zaslužio si a i zbog Zokija - nastavi je.
Prvi posle Luksa me je uvredio, izvinio si se, oprostio sam ali nisam zaboravio, izvoli - dao je Saletu glumcu novac i zahvalio se.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali za Gruju, sviđa mi se kako se ponašaš, praviš misteriju, nemam posebno ništa da ti kažem, ali se ne družimo, iako te podržavam, izvoli - rekao je Bane.
Cenim to što deli iako se ne družimo, izvoli Ante - nastavio je Čolak.
Sledeći mali, odakle dolazi i moja baka, baš zato je trebao da me ispoštuje, da sedne za sto ali dobro. Video sam devojke kao što si ti, video sam sve to i ne volim da se neko igra sa nečijim emocijama, ti da pevaš ja bih bio u prvim redovima, zato mali budžet- nastavio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga