AKTUELNO

Zadrugari dali svoj sud!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću, kako bi nastavio da komentariše prethodno pitanje.

Ja se neću ljutit dok ljudi nomrlano komentarišu. Ja sam rekao videćemo šta će biti. Imam neki svoj cilj i neka svoja osećanja. Ovo je jedan od mojih najvećih izazova u životu. Možda za tri-četiri meseca bude neka druga tema za mene - nastavio je Janjuš.
Zaljubljena u Cara, voli Janjuša, rado se seća Čorbe, a imala kombinaciju sa Mesnurom. Teranje inata nije opravdanje, to je bezobraluk. Car je ubeđen da Maja njega voli. Maja kad priča nalazi opravdanje za svakog. Verujem Janjušu što kaže zbog Krune i žene. Mislim da Janjuš nije ostavio ženu bez veze.Janjuš nije nikad povređivao Maju, kao Maja Janjuša. Ili Maja ludo voli Janjuša, a nema snage da ga zadrži, pa ulazi u avanture, ili ga ne voli uopšte - govorio je Mića.
Maja je savršeno transparentna. Nemoj da zaboraite da sa sa Majom bio 10 meseci prijatelj, znam u nit kako diše i šta ona misli. Video sam napolju neke stvari, u neke stvari sam se uverio. Znam da li su neki Janjuševi prijatelji lagali kad su zvali Janjuša da se on raspituje. Znao sam još dok smo prijatelji bili, iskreno mi je pričala. Maja ne može da laže. Što se tiče toga što je Mensur spomenuo za Minu, ona je osoba koju ja ne zanimam, ni ona mene. Na nju nemam vremena da pomislim. Što se tiče Maje, živi vili, pa videli - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Car voli Maju, Sandra mu je privlačna, a Sandra se zaljubila. Meni su lep par. Maja meni ne ide uz Cara, više mi Sandra ide uz Cara - komentarisala je Martina.
Meni je bio upečatljiviji odnos Janjuša i Maje, nego Cara i Maje - komentarisala je Sandra Bakša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga