AKTUELNO

Ne izlazi mu iz glave!

Nakon emisije "Gledanje snimaka". Filip Car i Sandra Čaprić su se osamili u izolaciji, pa je on podučavao kako treba da se ponaša večeras u emisiji "Nominacije".

Nemoj da komentarišeš, gubiš energiju, veruj mi. Ja sam prošao kroz to, svi će nas komentarisati - pričao je Filip Car, pa se dotakao odnosa njih dvoje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što ti Dalila priča, to je zato što sam trinaest godina u vezi. Idem iz veze u vezu, treba malo da damo vremena jedno drugom. Možda mi shvatimo da nismo jedno za drugo. Ali ti si se meni svidela, nisi kao one. Ja sam prošle sezone za prvih dvadeset dana se opijao, ulazio u veze, se*s imao, sve i svašta. Zamisli onaj ko se poljubi sa Irmom pa je ostavi. Počeo sam da razmišljam drugačije. Po meni, ja ništa nisam loše uradio sem što sam povredio Maju. Ti ne treba da budeš povređena ni jednog momenta. Ja znam da njoj nije bilo svejedno, znam da joj je stalo do mene, nije htela da idem kući da bi bila sa mnom. Nije meni tako lako reći da je mene briga za Maju. Osećam se loše - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla da ti vrediš, ne mogu da ti zamerim to kada se nismo poznavali pre - rekla je Sandra.

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Filip Car

#Sandra Čaprić