AKTUELNO

Iskrena o svemu!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novnar je nastavio sa temom odnosa Marka Osmakčića i Stanije Dobrojević.

Znači kažeš Stanija da ima dosta kvaliteta, ali kažeš da ne bi volela da uradiš nešto što bi narušilo tvoje vezu sa Markom, spolja? - glasilo je pitanje.
Da, zato što Marko i ja živimo već dve godine. Naša veza nije više zaljubljenost, nego je u pitanju ljubav. Ne može da se poljulja. Kod njega ne može sigurno da se poljulja, a mene biste možda i mogli da se izgasirate - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Zajednički detalj koji ima Marko Stanijin i Marko naš, jeste srebrna narukvica - rekla je Dalila.
Ta koincidencija da se ta narukvica desi na tvojoj ruci ili? - pitao je novinar, na šta je Marko odgovorio:
Neki kažu da ličimo neki da ne. Imamo sličan osmeh eto - rekao je Marko.
Meni su oni totalno različiti. Marko je crn, a ovaj je beo. Marko Marković je izuzetno karakteran - rekla je Stanija, na šta je novinar pozvao i Sanju Grujić, pa je upitao:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi bila baš raspoložena kad si slušala izlaganje Markovo o Staniji - rekao je novinar, na šta je Sanja imala da kaže:
Nije tačno, bila sam neutralna. Mislim da ona zaslužuje to, i slažem se u potpunosti sa Stanijom. Nastavnica nam je u srednjoj školi, za degradaciju dala za primer Staniju, kao da ljudi ne mogu da se cene na osnovu fizičkog izgleda i da je ona bila najbolji đak za njenih dvadeset godina. Što se postera tiče, ja bih skupljala da sam muškarac. Volela bih da izgledam kao ona. Mislim da je važno voditi računa o fizičkom izgledu, da bi bio totalni sklop osobe. Marko mi se sviđao zbog fizičkog izgleda. Nekako je to moje sviđanje i zaintresovanost je utihnula. Njegovo ponašanje je uticalo na to, prosto nije dovoljno da samo izgledaš. Malo sam razmislila i shvatila da mi ne priliči da trčim za osobom koja to ne zaslužuje. Kada Marko sedi tu sa Stanijom bio mi je najbezbedniji - rekla je Sanja.
Sad dok je slušam sad je sve teže i teže. Ja sam stvarno bio previše galantan u postupcima i opušten. Ja ću sada da se odbranim u smislu da mislim da nisam ništa ekstremno uradio. Ja ako zagrlim Mimu, ona je posle pet minuta bila kod Janjuša u zagrljaju. Uvek je bilo tog nekog vraćanja. Kad ovako priča i u meni malo gasi sve, proradi mi ego prosto. Sanja je meni topj karakterno mi se svidelo to što nema nečeg podmuklog, to što je mirnija i ne pravi se budala. Meni paše to što je ona tako mirna, a ja sam sam po ebi impulsivan. Ima nekog ljubomornog, a ja sam malo opušteniji po tom pitanju - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne zna šta je sa ovim devojkama. Kad je bio moj Marko ovde pet devojaka se vrtelo oko njega, pa kad ustanu sve su nja nja. Kad sam lupila šakom o sto, svima je postao još privlačniji - rekla je Stanija.
Nisam ljubomorna, nego sam navikla u prethodnim vezama da budem princeza i centar sveta a ne igračka. Nemam šta da dodam na ovu temu, što se mene tiče završeno je. Ne, ne treba neko drugi da mi se sviđa da bi mi prestale emocije prema njemu - rekla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo jesam uvređen, malo sam iznenađen. Zašto tako hladno, da joj nisam poklanjao svu pažnju, nisam. Nisam hteo da joj se lepim, da joj ne dosadim. Ja smatram da sam baš sve to umereno uradio. Nikada nisam vagao ni obraćao pažnju na to. Meni na kraju ne ostaje ništa drugo, osim da prihvatim - zaključio je Osmakčić.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.

#Marko Osmakčić

#Sanja Grujić

#Stanija Dobrojević