AKTUELNO

Haos!

Stefan Mihić je pozvao zadrugare u diskoteku kako bi im održao motivacioni govor. Naime, Stefan ima zadatak koji mu je dao Veliki šef i ako ga ispuni svi zadrugari će dobiti ostatak para od budžeta koji im je umanjen po kazni.

Prvenstveno hoću da se zahvalim što ste došli. Ja psihički nisam bio okej, i nisam hteo da mučim ni vas ni sebe. Ko ne želi da me sasluša molim vas da izađe. Ja ću ispričati svoju autobiografsku piču: Hvala Bogu pa sam dobio drugu šasnu, i nadam se da je dobro koristim. Svi mi učimo na svojim greškama, a nadam se da sam dobro naučio - krenuo je da priča Stefan i rekao da će izaći ako ga neko bude prekidao, što su zadruagri krenuli da rade jer je Stefan sve vreme govorio kako on pokušava da priča:
Ajde bre kreni da pričaš već jednom, je*em te u usta - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, 'ajde bre - dodao je Stefan i izašao.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane vrati se - rekla mu je Ana.
Ma ko vas pita, vi mene ponižavate, terate me da se ponašam kao seljak i to ću raditi - dodao je Stefan.
Ajde bre , mi smo došli da te ispoštujemo - rekla je Sandra.
Ma pop*ši mi ku*ac, ja sam za tebe šmeker i mangup, a vi mi se izd*kavate. Ja pričam o svom životu, a vi me prozivate. Sram vas bilo bre sve. Napu*ite mi se ku*ca. Vidi se sve, vi mene konstantno provocirate, ne date mi da pričam o svom životu, majci, kocki. Sram vas bilo - vikao je Mihić.
Ti imaš psihičke probleme, dečko - ubacio se Damiro.
Vi mene forsirate, ja krenem da pričam i onda me kanalite, pravite sprdnju od mene, moja priča je teška, a vi mene prozivate.

Foto: TV Pink Printscreen

Zveknuo bih te sada, videćeš ti kad - tad - vikao je Stefan.
Ti si dečko bolestan, treba kod psihijatra da ideš. Mi smo svi čutali, a ti napadaš nas sve. Tebe je jedna osoba isprovocirala, svi su te slušali - govorio je Damiro.
Ljudi vi mene kanalite, prozivate. Hteo sam da pričam o svojoj pokojnoj majci, o mom životu, a vi mene prozivate sve vreme - nastavio je Stefan da kanali sve zadrugare.
Ja te branim i trošim svoje reči, a ti sada sedi sam kada nećeš nikoga imati - rekala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga