AKTUELNO

Zadrugari podeljeni!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Sećaš li se kako si sinoć maltretirala Aleks, pošto ona govori kako nije htela da ti pravi problem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dopratila me je do kreveta i ušuškala, ja sam prošla i poljubila je u obraz. Ne znam, neka kaže ona - istakla je Matora.
Ja nisam rekla da je bila navalentna, Jovana je ušla u krevet, poljubila mene u obraz, poljubila Anu. Došla i rekla da je češkam, ja sam joj rekla da neću jer me je povredila. Rekla sam joj da ide u krevet da spava. Otpratila je jer sam smatrala da ne treba da spava u mom krevetu - istakla je MC Aleks.
Ja nisam htela da spavam u njenom krevetu, nisam bila navalentna - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, meni je Aleks rekla da ju je Matora povredila, da joj je teško, ja sam joj rekao da joj je sama dala za pravo to - ustao je Lepi Mića.
Meni Aleks fali i nedostaje! Da, sinoć kad sam popila, poljubila sam sve, zagrlila sam je, ona me je češkala dok nisam zaspala. Nit sam bila navalentna, niti išta... - pravdala se Matora.
Legla je preko Aleks i Aleks je meni rekla da bi joj rekla da ide, ali da neće jer vidi u kakvom je stanju - ubacila se Ana Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što smo Miki i ja rekli se desilo! Matora je ljuta - ubacio se Lepi Mića.
Ja nisam htela da se Matora naljuti. Ovako sam je malo češnula. Ja sam htela da se pomirimo da budemo prijatelji - priznala je MC Aleks.
Hoćeš da opet budem psihopata? Ne može da mi neko bude prijatelj ko me tri puta gura u vatru, a pre toga priča da ćemo da budemo tu jedna za drugu - istakla je Matora.
A što ste prekinule prijateljstvo? - pitao je Mića Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer sam osetila da je počela da me muva - dodala je Aleks.
Sve više i više me razočaravaš, do te mere, da se pitam da li si zaista toliki folirant, da kao izlaziš sa žurke, krećeš da plačeš zbog mene, a posle pričaš da si se sažalila - besnela je Matora.
Vi u nedostatku emocija muškaraca ovako pričate: "Matora je veći muškarac". A kad se Matora zaljubi u vas, onda vam je psihopata. Budite sa Matorom prijatelji, ali bez maženja! Matoru navodite za najvećeg muškarca - dodao je Mića.
Matora zna šta smo pričali, meni je bilo malo čudno, ja sam naveo MC Aleks kao nekog ko se nije snašao u ovoj sezoni, ona se sledeći dan naprasno zbližila Matoroj. Upozorio sam Matoru da se pazi. Smatram da ju je Matora malo iskoristila radi opstanka - istakao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.