AKTUELNO

Hladan tuš!

Naredno pitanje gledalaca bilo je za Mimu Šarac:

Da li je realno da izabereš Čolaka između Belog i Čolaka? - usledilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar - rekla je Mima.
Petar ju je izbacio iz kreveta noćas - otkrila je Viktorija.
Mima zna da je Bane u vezi, ako malo poštuje Ivanu, treba da kaže da je sve to njena zabluda. Ona je rekla da ne može da se suzdrži, da je jače od nje. naa zadnja umire, ali ovde pričamo o realnim stvarima. Bane ne pije, a mislim da i ako popije 100 piva, on neće pasti na to - prokomentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka očekuje da stane Petar u njenu odbranu i na njenu stranu, a ovako radi sa Čolakom - rekao je Karić.
Ja sam se razočarao, nemam komentar na sve ovo. Da se ona postavlja prema meni kako treba, ja ne bih dozvolio da nju pljuju. Ja jesam imao ozbiljne namere prema njoj, ali sad više i ne - prokomentarisao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je Borin dobar prijatelj, smatram da se njoj ne dopada Čolak, nego da je to neka njena sprdnja, ali mislim da joj se Petar uopšte ne dopada, nego da joj je bila neka zadnja rupa - govorila je Dalila.
Ne bih da dolazi do neke neprijatne situacije, ali ako osoba ne shvati kad joj kažeš na neki lep način, onda mora i da je uvrediš. Ako ne poštuje moju Ivanu, ne poštuje ni mene, čuo sam da je i danas nešto komentarisala. Ivana mi je najbitnija, ja ovde trpim sve zbog nje - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije

Autor: M. I.

#Zadruga