AKTUELNO

Svega se seća!

U toku su nominacije. Zadrugari biraju između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naredni koji nominuje je Bane Čolak:

Mensur i ja smo imali sukob u Zadruzi 3, ali od emisije Narod pita u kojoj smo bili zajedno i obojica smo shvatili da ne treba jedno drugog da komentarišemo. Ja sam ušao ovde da se borim rečima. Mensur je provocirao Ivanu, ja sam vraćao preko Mine. Snagu ima svako, svaki muškarac, ali glava je jača. Kada smo izašli ja sam bio pod nabojem, ja sam tada hteo njega da tužim, ja sam shvatio da mi je tada bitnija porodica. Popeglali smo on i ja to odavno. Ne družimo se, ali se poštujemo. Ja ne izbegavam sukob, ja nemam animozitet ja bih ga isprovocirao njega, vratio bi mu preko Milice. Mensur mene nije komentarisao, a ni ja njega. Isključio sam se iz cele priče. Milica i ja imamo korentan odnos, i onda ja ne bih da to kvarim. Ne mislim loše o njoj, kulturna je, delimo hranu, cigararu. Noninujem Mensura - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću komentarisati, moram da kažem da je on prema meni okej. Nije mi jasno kako može da komentariše tako nešte,a on govori kako je. Ja znam šta mislim i kako. Meni su oni kao par okej i
Moramo da shvatamo da svi oni koji su u rijalitiju, i ljudi koji su van, da imaju pritisak vama. Na moj brak ne može uticati bilo ko - rekao je Lepi Mičć.
Ja komentarišem neke stvari, meni je Milica rekla tužno odakle joj modiraca: - rekala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

MIlica je otkrila da je ona okrenula glavu a onda je on ujeo. Pravi scene da, a ona sama pravi priču. Ne radi se ovde o ujedu, radi se ovde o njenom lošem izrašavanju. Meni nije ni dočega, ali ja Milicu znam od napolja. Ovde treba da komentarišemo, ja sam samo rekla da je Milica možda pikirala Mensura, a sama sam rekla da ima dečka. Ja nisamm videla da li je Mensur nasilan, samo sam videla njegovu reakciju.. On meni priča o moralu, i šaljem njega, jer njega ne mogu da slušam. Ispao je dvoličan - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga