AKTUELNO

E tako!

U toku je izbor za najsujetnijeg i najnesujetnijeg zadrugara. Naredna koja je glasala bila je Jovana Tomić Matora:

Najsujetnija osoba ja Marko Osmakčić, on je dobio da je alav, i precrtao A da bi ispao lav, šta reći o takvoj osobi - rekla je Sanja
Ja sam se sa Irmom družila ali onda kada sam ja iznela moj život, a ona je došla i rekla da je imala morbidniju stvar od mene. Ona je po meni jako sujetna, ona je takva, a ti je i Deniz. Najmanje sujetniji je Davor - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da vam kažem da neću glasati za Irmu, jer je ona bolesna. mene ovde Dalila najbolje zna. Ja sam pričala o tome sa nekim, svako ovde ima pravo. Juče ide žurka, a onda Čaprićka na Subotićkinom rođendanu, ona krena da peva za Kostadinović. Meni nije jasno ti si pevala ko zna koliko dugo. Pevači su ovde jako sujetni. Moram da kažem da je Davor Lazić jedan car, on je na sve prozivke regovao bez grama sujete. Po meni ti si najmanje sujetan - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam radila prošle godine dve žurke, i svima sam davala da pevaju. Ja nisam sujetna, ja volim to. Moram da se ogradim, i jako volim da dam mirkofon svima sa zadovoljstvom - rekla je Čaprićka.
Verujem, a na Zadrugoviziji krene svi se probude i kukaju kako su zapostavljeni - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj ugao gledanja je drugaćiji od vašeg. Mene je formiralo iskustvo. Ja jesam sujetna, ali samo na jednu stvar, na muziku. Matora je pravdoljubljiva. Za mene je bina svetinja. Ja branim ono što verujem. Ja bih svima dala da pevaju iako mi je teško zbog toga. Najsujetniji je meni Sale Glumac jer nije uradio ono što je trebao, a najmanje sujetna je Aleks i naravno Davor - objasnila je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga