AKTUELNO

I dalje ne zna zbog čega pevačica nije želela da joj pruži ruku!

Bane Čolak i Sandra Rešić domaćini su današnje emisije "Amnezija", a naredne gošće bile su Jovana Tomić Matora i Nevena Savić:

U revoltu sam rekla da ću tražiti reč prva i kod Milana Miloševića čak. Ispadala sam loša i prema nekim ljudima, najviše se ogrešim o ljude koji mi znače, ja generalno imam takav odnos. Smatram da je Rialda meni mnogo pomogla prošle godine. Rialda i ja smo čak bile okej i posle Zadruge, poštujem, sa Kenanom je u vezi, nismo se čule. Bila je svadba kod Alena, ja sam bila sa svojom devojkom, ona sa Kenanom, nije mi se javila i to poštujem. Osetila sam se poniženo i odvratno, muka mi je od toga. Ja sam ušla unutra, ona je rekla "Dobro veče", ja sam krenula ka njoj da se pozdravim, ona mi je rekla "Beži, beži". Nisam mogla da se sastavim, šta god da sam rekla ili uradila, mi smo nekako bile tu, nismo dale jedna na drugu. Da sam napolju i da se ovo desilo, zvala bih Erminu ili Rešićku da pitam o čemu se radi - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nikada Rialda tebe nije pomenula ni u dobrom, ni u lošem kontekstu - rekla je Sandra.
Ne mogu da obuzdam emocije. Ispala je ozbiljna klošarka prema meni sinoć, jer je sve to mogla uraditi na drugačiji način. Mislim da ću ove sezone opasno biti povređena, plašim se svojih emocija - priznala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga