AKTUELNO

Au!

U toku je Igra istine u Beloj kući. Naredno pitanje je postavio Filip Car:

Pitao bih Dalilu ali ona neće da učestvuje. Pitaću Lepog Miću. Koje je tvoje mišljenje, tačnije šta misliš o mojoj celoj situaciji što se ovde dešava?
Ja iskreno mislim da ti lutaš, ali mislim da proceniš emociju mnogo loše, pojuriš, a onda shvatiš da to nije za tebe. Sada sediš pored Stanije, ja već viim kako bi ti bio sa njom. Sa druge strane, mislim da si emotivno nezreo. Imam ja druga koji je kao ti, nema pravi odabir. Kada budeš upoznao devojku pravu, biće drugačije - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnogo izgubio Mićo. Ostavio Maju zbog Sandre, Sandru zbog nje - rekao je Car i pokazao na Dalilu.
Ja sam ubeđen da bi ti bio u vezi sa Dalilom da ste napolju. Sve devojke sa kojima si bio su rekle da su videle simpatije kod tebe - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je pitanje za Baneta Čolaka:

Da li ti je Amnezija dala verat u leđa. Da li smatraš da si sazreo da vodiš to i da je tvoj odabir gostiju dobar?
Kada smo to počeli, moja uloga je bila mala, bio sam u konfliktima sa Borom zbog nekih stvari, on je terao svoje priče kako je želeo. Sada je Veliki šef procenio da mogu sam da se nosim sa tim, a imam i ljude koji mi pomažu, pa čak i špijune. Ja sam tu uvrstio Anđelu i još par ljudi, a verujem da tu priču vodim jako dobro. U Zadruzi 1 smo bili Milan Milošević, Bora i ja, a Bora je mene psovao kada sam ja bio u žiriju. On je mene uvek vređao, a da ne pominjem kako je uvek ponižavao mene i druge - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga