AKTUELNO

Uživo na TV Pink!

U toku je anketa za "najnesposobnijeg zadrugara"Viktorija Mitrović je sledeća ustala da komentariše anketu:

Sanda Čaprić je najnesposbnija jer je rekla da ne može da se snađe ovde i da ne može da se navikne na toalet - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Saša Cvetković - Sale Luks:

Izdvojio bio Tanju Jovićević, Zverku zbog budžeta, Vanja mi je totalno nesnađena. Evo izabraću glumca - rekao je Sale Luks.

Reč je dobio Mensur Ajdarpašić:

Ovde ima dosta nesposobnih, nesnađeni su u mnogim stvarima, ima ih više ali konkretko ću izabrati Deniz zbog govora, izlaganja, veštine da doprinese nešto kolektivu. Dino se takođe nije snašao, i Marko se ne bi snašao da nije Stanije - završio je Mensur svoje izlaganje.
Ja sam itekako sposobna, ja nisam nebitni komentator, ja sam zvezda komentarišem samo teme koje mene interesuju. Naučila sam srpski jezik za mesec dana - odgovorila je Deniz Dejm.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Aleksandar Todorović glumac:

Ima ovde par ljudi koje čekam na zicer, ako im ne daš oni će ti sve ukrasti i onda je bolje da im daš. Nemojte da budete bezobrazni i da kradete. Mensur je jako bezobrazan ispao. Nesposobni su Krle samo spava, Vanja, Tanja, Davor Lazić se polako snalazi. Izabrao bih Vanju - ispričao je Aleksandar glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.V.

#Aleksandar Bogunović Zverka

#Sale Luks

#Tanja Jovićević

#Zadrugari