AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Marko Osmakčić dobio je etiketu najnesposobnijeg zadrugara, a cimeri su detaljno analizirali njegovo učešće u rijalitiju, pa za sve okrivili Staniju Dobrojević:

Ja sam iskomentarisala da je Marijana ispala najslabija karika, kako je Luks sad komentarisao, jer sam ja bila u šoku. Ja jesam tako doživela, ali sada već podržavam vezu Marka i Marijane. Smatrala sam da njegova veza sa Sandrom bi više obećavala, tu će tek biti preokreta, on će i dalje ići od devojke do devojke - komentarisala je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde saslušala sve redom, čak i ove muškarce koji ponižavaju sve devojke. Ja sam Staniji zamerila, jer od nje kreće ta priča, ja ne smatram da je tako kao što ona kaže. U nekom momentu sam i ja pomislila da mi Stanija nije drugarica, ja nikad njoj ne bih to rekla, podržala bih je i da nađe najgoreg momka. Ne smatram da je Marko nesposoban - rekla je Marijana.
Čujem da sad Stanija dobacuje Marijani, više mi se uopšte ne sviđa. Marku se nisi dopala, šutnuo te je kao kera, tebi, Marijana, izvini, a Sandra igra prljavo, poltron! - vikala je Stanija na Sandru.
Nije u pravu, oboje smo se šutnuli - ubacio se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je meni specifična situacija, mi nismo ovde da šutiramo devojke, kakve god da su one, Stanija, da te ispravim, jako je ružan taj termin. Ovo je sad jako ružno - rekao je Mensur.
Malo je i Sandra prodana duša. Ima malo sujete i kod nje, stalno podbada - dodao je Marko.
Marko se pogubio dok Stanija nije tu i zalutao kod Janjuša. Stanija je svesna da gubi, svestan je i Marko - komentarisao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga