AKTUELNO

Želi da bude bezbrižna!

Naredni klip koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Dalile Dragojević sa Jovanom Tomić Matorom. Matora joj je na neki način dala vetar u leđa da ostavi Dejana Dragojevića, navodeći primer svoje sestre koje je bila u nesrećnom braku.

Ja sam više gledao Dalilu kako je lepa, nego slušao Matoru. Svako ima pravo da savetuje, Dalila sama zna kako će. Nije ništa odgovorila, bila je u svom svetu - istakao je Dejan na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi sa kojima najviše vremena provodim, najviše mi sr*nja prave... Dala mi je vetar u leđa, ali da budem srećnija. Da sam ja neka stara Dalila, verovatno bih Dejanu dala vetar u leđa. Ja kad sam bila sama, najbolje sam funkcionisala. Kad sam imala vezu u rijalitiju, isto sam bila sputavana da komentarišem, muškarci su tako malo arogantni... To je tako bilo dok mi nije puklo... - pričala je Dalila.
Da li je Dejan tebi teret? - pitala je Ivana.
Nije teret, ali razmišljam za oboje, kako je napolju, kako gledaju ljudi koji nas vole. Kad sam bila ono što jesam, nisam razmišljala o tim stvarima. Kad sam ušla u peticu shvatila sam da sam najbolje funkcionisala tad. Nije meni Dejan teret, da ga nosim na leđima, nego sama ta situacija... Kad uđem nasmejana, to mi je teret. Ja bih volela kad uđem u Belu kuću da ga vidim kako priča sa nekim... Zateknem ga ovako, to me ljulja, to mi stvara nervozu - nastavila je Dragojevićka.
Ha-ha-ha... Šta da radim, da odsećem glavu? - pitao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo sumirala utiske. Šta god da Dalila odluči, ja je podržavam. Ja sam samo navela situaciju svoje sestre. Baš me boli briga šta će kako će... Kad pričam sa Dalilom, nemam osećaj da sam u rijalitiju, ona vodi svoj život ovde - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.