AKTUELNO

Nikad turbulentnije!

Filip Car se, nakon svađe sa Dalilom Dragojević, uputio ka izolaciji, gde je Dalila ušla samo nekoliko minuta pre njega, pa je započeo konverzaciju sa njom:

Napravila si kao da ti ja pravim problem - rekao je Car
Neću ti praviti nikakve probleme - rekla je Dalila
Ja sam svoje probleme sam izabrao, sam sam ih prihvatio - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znaš o čemu sam pričala sa njim danas. Ti ćeš meni da porediš situacije ovde... Mene ne smeš da porediš. Nemoj da lažeš, ja sam tebi prišla, kako ti kažeš, posle dva sata razgovora i rešavanja svojih problema - rekla je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako da ti priđem. Šta, da sednem pored vas na stolicu pored bazena? Ne razumem, šta da uradim, da kažem sa mojim potrkčom se ganjaš. Zamisli koji je to gulaš u mozgu, ne znam ni da li da ti priđem ili ne - rekao je kroz smeh Car, na šta se i Dalila nasmejala.
Šta imaš ti sa kompletnom situacijom? - pitala je Dalila kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa bre, kontam nek se malo smiri situacija. Pitao sam te šta se događa i očekivao sam da ćeš mi reći šta se desilo, ti si uzela i napuš**a me i ja sam otišao u izolaciju. Zaspao sam uz pesmu, ja sam mislio da Đedović i Dino se*u po tebi, pa sam te probudio. Bane mi je rekao da me porede sa korom od banane, pa mi je objasnio šta to znači. Juče sam ženi rekao da odemo sa žurke, otišao sam i zaspao. Muka mi je, ne znam šta se dešava. Danas obezbeđenje, ludilo, vi kod bazena, rekao sam sebi - Filipe idi bolje spavaj, napravićeš probleme. Ja te volim onakvu kakva si bila danas. Daj da zakucam vrata da ne idemo nigde, pa nek nam ubacuju hranu i cigare odozgo i da upale strim samo za nas. Meni je najlakše da vređam, smatram da si fina devojka. Ajde izađi da popušimo ciaru ispred i da popričamo kao ljudi - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Indijancu jedan, nisam oka sklopila. Ti si spavao dva i po sata. Neću da idem, hoću da spavam - rekla je Dalila, pa je ipak izašla iz izolacije.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić