AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' a voditelj Milan Milošević nalazi u Beloj kući, a zadrugari su imali priliku da pogledaju naredni klip na kom je odnos Lazara Čolića Zole, Deniz Dejm i Miljane Kulić. Prva je komentar iznela Miljana:

Vidi se na klipu koliko je uživao i koliko je stegao za vrat. To je njegov predlog bio, očigledno je hteo to da prekrije sprdnjom i zajeba***jom. Rekao mi je kad sam otišla tamo, ajde ćao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U tom trenutku kad ste pisali scenario, jel znaš gde je stavio flašicu - rekao je Milan.
Nisam gledala u flašicu, nego da li ima reakciju - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Do sad je moglo sve da nas poremeti, sada više ne može. Hteo sam da kažem da je ona znala da ja igram sa njom i da plešem, ona mi je dala tu dozvolu. Zanimljiva mi je i smešna Deniz, tako da ne vidim šta je tu problem. Ako ustanu tri osobe i kažu joj da joj smeta, ona će da ustane i da kaže da joj smeta. Ne smatram da sam je uhvatio za si*u. Ma mi se sprdamo Milane, nije normalan taj scenario i zna se ishod toga. Pustite vi mene toga šta je normalno, a šta nije. Ona je mene testirala sa onom rečenicom za se*s, to znam. Smatram da nam je odnos bar za nijansu normalniji - rekao je Zola.
Zola najbolje zna da li mu se dopadam, zabavljala sam se već sa parovima. Dobila sam dozvolu, a meni ovde niko nije izazov - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana Zonjić je sledeća dobila reč:

Ja sam sa Miljanom pričala i rekla mi je da nema poverenja u njega, od priče sa Anakondom, kad je saznala za to...Tako da Zola, na testu si - rekla je Marijana.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić