AKTUELNO

Priznala sve!

U toku su "Pitanja novinara". Sledeće pitanje je bilo za Taru Simov:

Ti i Mateja se ne razdvajate, čini mi se da ti to prija. Da li su se neke emocije vratile - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Prija mi jer me on istinski poznaje. Mnogo ružno se završio naš odnos, mislim da i njemu prija što ćaskamo. Mislili smo da ćemo se svađati, ali evo, našli smo kompromis. Ja posle našeg raskida nisam pronašla pravi odnos. Nikada nisam ni prestala da ga volim. Bila sam sa Nenadom, otišla sam dalje. Prija mi, ali ne mogu da kažem da mi se vratile emocije - rekla je Tara.
Da li si sazrela što se tiče emocija - pitala je novinarka.
Da, očekivala sam da bacim Anđelu i Nevenu u jezero, očekivala sam najgore, ali nije. Naučila sam da kalkulišem. Nisam očekivala da će mi se tako obratiti, ali drago mi je što se tako postavio. Rekao mi je da mi ne veruje, izdali smo se kao ljudi. Znam da me mnogo ceni kao čoveka, skroz se opustio - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ima nešto što bi mu javno rekla - pitala je novinarka.
Sa moje strane nikada nije prestala ljubav. Trudila sam se da pobegnem od svega što se dešava. Dok se on gušio. Ja nisam znala šta ću od sebe i od tolike ljubavi. Mislim da ne treba da dođe do pomirenja - rekla je Tara.
Šta si mislila kada si rekla " ostavio je trajno oštećenje " - glasilo je pitanje.
Ja sam u svakom sledećem tražila neke nesavršenosti koje on ima. Bila sam opsednuta svakim delom njegovog tela - rekla je Tara.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Tara Simov

#Zadrugari