AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Zadruga Specijal. Kod Darka Tanasijevića u Šiša bar došla je Sandra Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega te nazivaju pogrdnim imenima? - pitao je Darko.
Svaki dan me prozivaju gospođice i gospođe, moralne veličine. Svaki dan nešto pričaju, čak i Irma preteruje i priča svašta. Dalila me je nazvala seljančurom iz Ivanjice, a ja sam ponosna i na Ivanjicu i na svoj naglasak. Ne znam zašto su toliko ljubomorne. možda zbog pobede na Zadrugovoziji, možda jer su me proglasili najlepšom, ne znam. Možda ih boli moj ego. Ja nisam ni sujetna ni ljubomorna, mene ne interesuju šta rade Car i Dalila, zaista. Ovde nema poente raspravljati se ovde, najbolje samo da ćutiš i klimaš glavom. Mislim da nije u redu sve što sam joj rekla sinoć jer to nije moj nivo ali sam pukla i nisam uspela da se iskontrolišem - govorila je Sandra.
Ima li prava Dalila da ti drži moralne pridike? - pitao je Tanasijević.
Ona nema nikakva prava, jer je uradila ovo što jeste. Ja sam mislila da je njihov brak savršen ali evo šta se desilo. Ona nikada neće naći muškara kao što je Dejan, ja sam se njihovom odnosu divila. Nikakav moral sa njene strane i nema šta da govori. Dejanu je jako teško, ne može više sve to da gleda. Ja sam nju u početku najviše gotivila i čak sam joj se otvarala dok sam bila sa Carem, poveravala i na kraju sam ispala budala. Promenila sam mišljenje posle svega o njoj, jer je prema meni ispala džukela - navela je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav problem ti i Fran imate trenutno? - pitao je Darko.
Sinoć kad sam se svađala sa njom, povukla sam ga sinoć u zanosu besa. Nisam ni svesna toga bila u toj nervozi i odlučio je da ne komunicira sa mnom, a ni sa Magdalenom i Anđelom, jer niko od nas nije normalan i misli da je najboilje da se skloni od nas - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga