AKTUELNO

Ovo mu je zasmetalo!

Upravo se završila raspodela budžeta Sandija Kojića, a zadrugari su se javili da je prokomentarišu. Prvi na redu bio je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvalio bih ti se na srednjem budžetu, mi smo drugari, tu smo jedan za drugog. Ostaćemo bliski do kraja, uvek ću ti želeti sve najlepše, ali nešto mi se nije svidelo. Dinamiku, harizmu i kreativnost koju imaš ne koristiš na raspodeli. Kad hoćeš nešto da kažeš, utihneš, ne kažeš šta tačno misliš. Znam da nisi raspoložen zbog kazne, ali si prošle nedelje imao kreativnost kao pravi vođa - počeo je Mihić.
Baš mi je svejedno - odgovorio je Sandi.
Izuzetan si vođa što se tiče higijene. Ne želim ti da imaš konflikte ove nedelje. Hvala ti na 3.000 dinara. Svidelo mi se što si nagradio ljude koji su se trudili i što si uvideo da su te neki ljudi omalovažavali, pa si im dao mali u odnosu na veći prošle nedelje. To mi se svidelo, svaka čast za to, želim ti sve najlepše - zaključio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, smatram da si razočaran zbog kazne koji si dobio, pa nije bilo elana. Svidelo mi se što si otišao do rehaba da kažeš Mikiju ono što misliš. Što se mene tiče, 4.000, to je očekivano. Od prvog dana imamo super odnos, osim onoga kad si bacio budžet kad sam ti dao mali. Ostaće naš dogovor za "Amneziju" na sredu. Čekamo potvrdu, Sandi će imati poligraf u sredu, biće tu licencirani poligrafista. Deo svoje emisije posvetiću Sandiju. Voleo bih da budeš vođa još 2, 3 nedelje i da malo izađeš iz depresije: Hvala ti, vođa, živeo - nadovezao se Bane Čolak, a potom je ustao Đole Kralj:
Veliki pozdrav za Tanju Josipović i moju sestru Danijelu, nadam se da ćete me ispoštovati za slavu. Iznenadio si me gestom, zahvalan sam ti do neba. Pokazao si se kao dobar čovek. Sve najlepše ti želim i želim ti srećno vođstvo - istakao je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zadovoljan ovim budžetom, ali si pao pod moju manipulaciju. Šalim se, hvala ti na budžetu - rekao je Bane Đokić.
Samo da dodam, biće poligraf, jer Sandi tvrdi da nije udario Damira, a on je imao čvoruge - dodao je Čolak.
Nisam, i mene su udarili, ja sam čuo da je mene Mensur udario. Ja nisam nijednom - ustao je Sandi.
Mensur nije ni bio tu - dodao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvanro nikoga nisam udario u životu, došlo je do haosa. Nije mi svejedno tri dana već - govorio je Sandi.
Ja sam očekivao najmanji budžet - rekao je Damiro.
Nudio si me uštipcima posle svega, zato si dobio - istakao je Kojić.
Hoću samo da se nadovežem na priču, ja sam za za poligraf. Ja sam bio izgubljen, sebe sam uhvatio za oči i govorio "Aj, aj, aj". Posle sam pitao ljude šta se desilo. Ti si na mene naskočio, udarce sam dobio, vilica mi je bila sj*bana. Uglavnom, hoću samo da kažem, da je vrlo ružno od tebe, ja ću uvek biti tu za tebe, osim ako mi ne udariš na porodicu. Već deset puta pričaš da me nisi udario. Jednostavno, ni u ludilu nije trebalo da nasrneš na mene. Ti si trčao kroz dvorište, imao si vremana da se ohladiš. Meni je žao zbog tebe što si kažnjen, imaš dete, žao mi je zbog tog deteta. Tebi je oprošteno i to je to - nastavio je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.