AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Lazar Čolić Zola je ustao da kaže svoje mjišljenje na prethodni sukob Filipa Cara i Miljane Kulić koja je izjavila da više ne može da ga gleda posle svega što je uradio sa Dalilom.

Foto: Car, Zola

Hteo bih da kažem nešto. Što se tiče ove teme, ja kad sam ušao ovde, svi znate koliko smo bilio bliski. Ne mogu da kažem da mi se sviđa sve ovo što se dešava, da smatram da je sve divno, bajno i krasno, lagao bih ga u oči. Da mu kažem nemoj to da radiš ja to ne mogu da kažem, znate kakav je on i koliko ide glavom kroz zid. Ja njega poznajem i takvog sam ga zovelo i sa takvim njim se družim. Ako smatram da radi nešto pogrešno ja ću mu to reći sa strane - izjavio je Car.
Kad mi ovo u prijateljstvu napraviš onda idu kamate - govorio je Car za Miljanu.

Foto: Car, Zola

Neću aplaudirati ali svakako ću stajati uz njega do samog kraja. Ne slažem se sa Miljanom ali nas svoje smo se dogovorili, prosto imamo različite stavove. Ne znači da ja nju ne volim ako se ne slažem sa njom. Što se tiče Dejana, to je najbolje što mu se desilo, to je moje mišljenje. I da se pomire i da bude sve sjajno nikada neće biti isto. Najbolje je da sve vidi sada i da se suoči sa svime, da polomi i drugu ruku, ali proći će kad tad. Mora da bude svestan. Voleo bih sa njim da popričam, da budem surov, da mu saspem sve u lice, pa da se isplače i isprazni. Sve je to za njegovo dobro. Ni jedna bol nije večna, ostane možda nešto unutro ali prođe. Dalila, neka je ovo uradila, bolje da izađe iz braka u kome nema emocije. Ona sada ispada najgora, ali je ustala i rekla da je prolazi emocija. Rekla je onako kako jeste i to je pošteno, ne treba je kamenovati. Sve se u životu okrene, nikad se ne zna šta može da se desi. Moram reći, što se tiče Cara, da ubije čoveka ja ga neću osuditi - govorio je Zola.
Svačiju kritiku mogu skontati, možda se iznervira, ali popušiću cigaru i smiriću se. Ali kada mi neko blizak lupeta gluposti, top je strašno. Sam sam joj govorio da je on najbolji čovek za nju, da je niko neće voleti kao on, ali eto desilo se. Nismo se mogli kontrolisati i bilo je šta je bilo, svega sam svestan. Ali kad moji ljudi kažu da sam im bio drag, ali sada više nisam jer sam ušao u neki zabranjeni odnos. Generalno meni ne treba podrška, niko uz mene nije bio prošle godine. Zašto Miljana prošle godine nije od mene čula da mi se gadi kada je sve ono Zoli radila - govorio je Car.
Tačno se vidi ovde ko je voljen a ko nije bio volje. Sve je jasno, odmah se po komentarima vidi. Miljana ovako komentariše jer se vidi da Miljana mnogo više voli u svojoj vezi, isto tako i Mensur. Sve se vidi po načinu komentarisanja - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga