AKTUELNO

Objasnile svoj odnos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru.

Zašto spavaš u istom krevetu kao sa Sanjom? - glasilo je pitanje.
Je*iga, zadatak. Bile smo kod mene u krevetu, mnogo nam je tesno. Rekla sam Aleks, prošle godine kad je bila situacija sa Monikom, jedino što mi je tad rekla mi je rekla da to ne radim. Setila sam se toga, ali osećam se lepo i ravnodušna sam prema toj osobi - pričala je ona.
Nije ti Sanja u glavi? - dodao je Milan Milošević.
Nije. Plašim se da me Aleks ne izda. To mi je bila najveća ljubav i najveža izdaja, pa ni njoj ne mogu da verujem. Mislim da grešim što se toga tiče. Danas kad je Bane pustio pesmu, pevala sam. ne liči uopšte na Sanju - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za MC Aleks.

Da li si u tajnoj vezi sa Matorom? - pročitao je Milan Milošević.
Nisam, sigurno. Nisam, ni u tajnoj, ni u javnoj. Da mi se dešava nešto, nervira me što dosta utiče naša svađa na mene, ne mogu da se naljutim na nju. Iks puta sam stavila tačku na naš odnos, a ne mogu. Pomerimo se bez reči - pričala je Aleks.
Ako bi kojim slučajem pružila šansu Matoroj, da li bi ustala i rekla? - pitao je Milan Milošević.
Ustala bih, ali mislim da se ne bi desilo ovde. Nije me stid, mislim da se ta vrsta emocija nije pojavila - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svađe i mračne sobe smo imale razgovor. Nisam verovala neke stvari i odbacila sam neke teorije. Mala Martina mi je rekla sve kako se Aleks oseća. Što se mene tiče na pretresu sam rekla neke stvari i gledam što je više ujedam za srce, proveram koliko joj je stalo - rekla je Matora.
Za sve treba vremena. Mislim da nije čista sa situacijom koja joj se nije desila. Osetila je bol, ja je razumem - dodala je Aleks.
Predugo sam ovde, previše je ovo moj život, ne bih bila dobro sama sa sobom kad bih opet to osetila - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga