AKTUELNO

Ko će pobediti?

Bane Čolak je kao najperfidnije osobe naveo Nikolu Grujića, Saleta glumca i Sandru Čaprić, pa odgovorio na izlaganje Stefana Karića, koji je naveo da su svi radio-voditelji perfidni, uključujući i njega.

Što se radija tiče, ja tamo ne rešavam lične sukobe. Nikoga ne spuštam, najviše zezam ljude sa kojima sam najbolji. Mensura nikad nisam prozivao, ljude sa kojima sam u sukobu dovodim da komentarišu - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram pre nego što neko kaže, da navedem i Milicu Mensurovu. Toliko je perfidna, gledala je svaki segment njegove priče sa Minom, a pravi se da ne zna. Nezavisno od našeg odnosa, mi imamo dobar odnos, ali je toliko perfidna i namazana. Toliko perfidnosti nisam videla. Samo Dalili može da stoji rame uz rame. Znači Dalila, Milica i Gruja - objasnila je Miljana.
Kad te ona napada, znaj da si na pravom putu, kad te hvali, onda je loše. Zato ti i smeta - dobacila je Dalila.
Tako je, Dudlila - odbrusila je Kulićeva.
Tako je K*rvićka - nadovezala se Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću navesti one perfidne koje će se boriti za plasman, to ćemo tek videti, to su jako perfidne i lukave. Navešću osobe sa kojima provodim vreme u rijalitiju, ove druge tek dolaze na red. Navešću Saleta glumca kao prvog. Ide nudi hranu, da bi nešto perfidno dobio. Viki onako perfidno podbode mnoge ljude, sa svih strana. Treća osoba je Milica, sa 17 godina onako najlukavije moguće, nema poštovanje prema svima. Navešću i Marijanu, jako perfidno radi neke stvari. Nikada nisam video osobu koja od 1.000 situacija što se kaže, ona ništa nije rekla. To nikad nisam sreo. Gruja je perfidan. Na svako pitanje tako perfidno ćuti, radio je u ludnici, ovde je na praksi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa prvim delom Janjuševog izlaganja, nije problem da se udružimo protiv njih, iako nismo toliko dobri. Damiro je perfidan, ali onako.... Ovako, Fran mi je drag, ali je perfidan, to mi je pokazao prošle godine. Nimalo naivan igrač, namazan i ume da bude jako kvaran kad hoće. Jedan od onih koji pamti, vraća na taj perfidan način. Ima ljudi koji nekad i žele da budu perfidni. Mensur, Matora, ja, ali smo dosta srčani, pa nema značaja, jer na prvu reagujemo. Prvi je Fran, Karić je u nekim momentima, ali više onako rijaliti... Ne sa zlom namernom, tako da neću ga navesti... Marko je u nekim situacijama... Svi ovi što su karantinu dogovarali priče, perfidni na sirotinjski način. Navešću Frana, Miljanu i... Ne mogu Damira, neka bude... Mima, iz mojih nekih razloga - ustoa je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.