AKTUELNO

Zadrugarka u suzama!

Dalila Dragojević i dalje zadrugarima deli budžet za ovonedeljne troškove i izlaže svoje mišljenje o njima:

Tanji dajem srednji budžet. Ja ti neću prebaciti bilo šta, smatram da nije okej to prema Banetu, ali sam videla tvoje iskreno pokajanje. Želim da slušam tvoja mišljenja, držiš mi pažnju, uvek si u svom svetu, čudna, ali simpatična - govorila je Dalila o Tanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Đoleta, jako me je uvredio na početku. Smatram da si me vređao bez ikakvog razloga, to me je tada povređivalo, ali mi je istovremeno bilo i simpatično. Ti si mi jako simpatičan, osetio si da sam te gotivila od samog početka - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mia dobija srednji budžet, ponovo si bila neko ko je bio uz mene, jedina tvoja greška jeste to što si pričala za svoje roditelje, mislim da ti to nije trebalo - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći mali budžet ide za Irmu, ona me je vređala od samog početka. Nekada zna biti pristrasna, ali mislim da će ona daleko ovde dogurati. Ne mogu ti dati drugi budžet zbog onih starih uvreda. Ja znam da si ti dobra osoba i da bi krvi dala za nekoga - obratila se Dalila nekadašnjoj prijateljici.
Dalila, ja ću uvek biti iskrena i otvorena prema tebi, nije naš konflikt samo zbog Aleksandre, ispala sam šmeker prema tebi, bez obzira na sve. Ti znaš da meni novac nikada nije predstavljao ništa. Ja tebe nisam izdala, ti mene jesi. Znam zašto si se pomirila sa Aleksandrom - ubacila se Irma i rasplakala se.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću za tebe uvek biti tu. Sve je na tebi, do mene nije ništa. Izvini ako sam te povredila, kajem se za te situacije - dodala je Dalila.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga