AKTUELNO

Smatra da je ovo deo taktike!

Miljana Kulić je u današnjem izdanju emisije "Gledanje snimaka" zatražila reč od voditeljke Ivane Šopić, kako bi prokomentarisala ponašanje Dalile i Dejana Dragojevića u poslednje vreme.

Šta misliš, da li Dejan što manipuliše razvodom, misli da drži u šaci Dalilu i Cara? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prebrzo se sve izdešavalo, mada ja smatram da njihov brak nije bio idelan, jer se ne bi sve to desilo tako. Pošto svi pričaju o tom olakšanju, komentarisanju, osuđivanju, smatram da je trebalo Dalila da kaže da se zaljubila, da želi razvod braka, pa tek onda da uđe u odnos. Ne bi bilo osuđivanja. Ona je davala Dejanu lažnu nadu, Da se razvela, mogla bi da radi šta hoće. Ne bi dolazilo do ovakvih komentara, ne bih ja bila tako surova. Dejan još nije doneo odluku, ali aludira da jeste. Taktizira - rekla je Miljana.
To je moje pravo - odgovorio je Dejan.
Onda ja mislim da se takmiče Dejan i Dalila, Car ne. U ovom odnosu se takmiče, ko će biti bolji, ko gori... Takmičenje ljudi koji su i dan danas u braku - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, takmičenje, to je taktika za rijaliti. Plače, vrišti, lupa glavom u zid, ali će ipak Darku u nedelju da otkrije šta će da uradi. Kako da mu verujem onda - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.