AKTUELNO

Potpuno neočekivano!

Mensur Ajdarpašić ustao je da komentariše vezu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a on je bio brutalno iskren:

Mislim da je Zola razumniji od nje. Mnogo mešaju ljubav i novac, ne znam za šta su im te pare garancija. Miljana je svesna da je Zola iz neke koristi sa njom i da možda nikada neće biti sa njom kad se rijaliti završi. Miljanu više pare ne zanimaju. To je godinama isto. Vidim kakav je Zola, on sigurno neće ostati sa Miljanom, ja to tvrdim. Mislim da se negde i stidi nje, da je iz sažaljenja sa njom - komentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ostane ovako, ja joj otvoreno kažem da neću ostati - potvrdio je Zola.
Oni hoće da promene jedno drugog, to je njihova najveća greška. Znao je Zola kakva je, a on sada, posle tri godine, želi da je menja. Pogledajte Miljanu, pogledajte Zolu, nisu srećni, to je sve navika, zato što su pod istim krovom - govorio je Čolak.
Teško je, mislim da je najpametnije da ne budemo zajedno. Najviše bih voleo da izađemo srećni iz ovog rijalitija, ali se bojim da nije moguće to. Čini mi se da je bilo lakše kad je Marija bila tu, kao da je znala da balansira - priznao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti jako surov i realan, čuo sam Miljanu šta mi je pričala... Meni ovo nije ni ljubav, ni veza, meni ovo liči na propast. To je bio njihov dogovor na početku, on to nije uradio, time je dokazao da je ne poštuje, ispostavilo se da je lažov - komentarisao je Đokić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga