AKTUELNO

Zadrugarka ostala u šoku!

Darko Tanasijević zatim je podigao Maju Marinković, pa je upitao da li drži do sebe, s obzirom da je i večeras doživela poniženje od strane Filipa Cara:

A šta da radi dečko? Iskasapila ga je, čovek ne može da raskine sa njom! Strašno je da se tučete, jer je neko nekoga gledao, takva ljubav se leči, tuku se i je*u se, ništa drugo ne rade - ubacio se odmah Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi ljudi uopšte nisu objektivni. Nije mi drago što Filip izgleda sad ovako kako izgleda, ali je on jako bezobrazna. Ja nisam glupa devojka. Filip menja raspoloženje iz dana u dan, dovodi me do ludila, ja ne volim takve stvari. U nekim ljubavnim svađama se reči ne biraju, nismo mi u normalnoj vezi - objasnila je Maja.
Ja joj danas kažem da raskidamo, a ona mi kaže da nećemo, jer smo imali se*s - dobacio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni radi iza leđa. Nije problem palačinka, samo to što mi nije rekao. Samo čovek treba da bude iskren prema meni. Ne znam šta da ti kažem. Ja imam odnos sa svojim dečkom, volela bih da mi ljudi, koji pričaju da sam nimfomanka, da mi to kažu u lice - nastavila je Maja.
Ona već zna šta je radila u Crnoj Gori, ja to neću da kažem - otkrila je Viki.
Ja sam se sunčala, kupala se, uživala. Ja sam skroz transparentna, o meni se sve zna. Družila sam se i, što je najbitnije, izlečila sam se od onoga što je bilo potrebno - razjasnila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda sam ja neupućen, ja znam od A do Š šta je radila u Crnoj Gori, kaži, Viki, sad... O Maji se sve zna, ti si prva osoba koja je rekla indirektno da je Maja prostitutka - uključio se Car.
Ja sam samo rekla da je bila sa jednim našim zajedničkim drugom. Plaćao je ručak i sve što su radili. Htela sam samo da kažem da nije bolja. Znam da joj je plaćao smeštaj, tu gde je bila - nastavila je Viktorija.
Ne želim da branim Maju, ali ja znam gde su bile, nikakvi hoteli, budalaštine teške - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga