AKTUELNO

Van sebe od šoka!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Sandre Čaprić, koja detaljno obrazlaže i govori zadrugarima svoje iskreno mišljenje:

2000 dinara za Glumca, on je neko ko samo ljude gleda kroz začine, eurokrem, ima godina iza iza sebe, voli da slaže neke stvari, ja to ne volim. Nema razloga da se ljutiš što sam ti dala 2000 dinara, nemam više - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Mihić takođe 2000 dinara, nismo bili dobri, sada sam spustila loptu, ali neke stvari nisu bile lepe za čuti. Mislim da igraš ovde ozbiljnu igru i da tako treba da nastaviš - govorila je ona.
Đole Kralj, ozbiljno zanimljiva osoba, svima draga, meni je dao 3000 dinara, žao mi je što nemam toliko da mu vratim, ali mi je jako zanimljiv. Druži se ovde sa nepotrebnim osobama, koje ga kanale sve vreme. Inače znaš da mislim sve najbolje o tebi - nastavljala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

3000 dinara za moju doktorku. Mia je tu šta god da je zamolim, puno mi je pomogla oko noge, zbog toga sam tim ljudima dala velike budžete, neki način da im se zahvalim. Mića je tu da je vrati na pravi put. Martini ćete dati 2000 dinara, jako mi je simpatična - govorila je Sandra.
Zoli 2000 dinara, mislim da nije trebalo sve to da uradiš Miljani, ipak ste vi proveli više godina zajedno, znaš da nemam ružno mišljenje o tebi - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga