AKTUELNO

Ne može da se smiri!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mensuru Ajdarpašiću.

Zašto lažeš Milicu i non-stop manipulišeš njom. Kažeš da ne flertuješ sa Anom, a uporno to radiš. Zar misliš da smo glupi?

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci nisu glupi. Sa Milicom ne manipulišem, zašto bih manipulisao njome? Ja sam joj postepeno nagoveštavao... Ako se bude nešto desilo, to će biti iznenađenje. Bolje da se ne razočara. Postepeno, polako, sigurno, bez drame, bez upadanja u depresiju. Ako se bude desilo da ne budem mogao bez nje, druga će priča da bude. Mislim da najbolje moguće postupam u ovom odnosu, najbezbolnije. Otvoreno pričam, idem ka tome da se ona polako... - pričao je Mensur.
Evo i mene su sad isto tu nalepili za stolom, da li pitam da je neko gladan. Smatram da ne treba da joj se približiš, jer Milica pati. Te stvari mora sama sa sobom. Možeš da budeš uz nju kad je neko vređa, ali sve drugo joj otežavaš. Biće joj teško. Lepo sa tvoje strane, neko bi je šutnuo i boleo bi ga k*rac. Vidiš da je ona nestabilna, kao i ja. Ja bih volela da je Sandra Bajić ovo ranije uradila, nego večeras - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.