AKTUELNO

Cvetaju!

U toku emisije Gledanje snimaka, voditelj Milan Milošević je dao reč Mikiju Đuričiću, kako bi prokomentarisao klip na koje su Dalila i Car razgovarali u izolaciji, ali Car je nastavio da komentariše:

Meni da se priča sa njom, priča mi se, ali ne želim ljubavni odnos. Ona je sada sama, ja bih mogao odmah da se sredim, ali nema ništa od toga. Ja mogu da se sprdam i da pričam o se*su ali ružno je za tebe. Priznajem da sam ja kriv za ovaj razgovor - rekao je Car, a onda je Miki krenuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Dešava se to da se Dalila Caru na neki način zgadila, ima tu neku odbojnost zbog njenog ponašanja, ali kada se nađe 1 na 1 sa njom deluje da joj se opet udvara. Mi ljudima dajemo materijal, tako ste i vi dali materijal. Dalila iako je povređena, njoj to prija, a ta njihova svađa koja se nekada desi, oni jedno drugom kažu da im je stalo jedno do drugog. Neće ni on njoj, niti ona njemu da se izvini prva, a Cara ona privlači kao žena, ali ne kao čovek. On njoj nije dao da se svađa sa Dejanom, a ona kaže da je to radila da se ona njemu dodvoravala. Da je vaša ljubav opstala, niko vam ne bi ništa rekao, ali ništa od toga, napravili su veliko s*anje. Ona njemu više ne veruje, a ni on njoj, ali peckaju jedno drugo da vide da li tu ima ljubavi - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.B.