AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću kako bi prokomentarisao odnos između Mc Aleks i Jovane Tomić Matore.

Govoriću samo o činjenicama...Ja sam rekao Aleks da je Matora zaljubljena u nju i želi da joj se uvuče u gaćice. Njena krivica je da dozvoljava ženi da joj prilazi i sve su to činjenice koje su neoborive. Da pitamo bilo koju strejt ženu da li bi dozvolila to? Ne bi. Imamo pravo da ti kažemo da si folirant, zato što si dopustila da ti se udvara i sve to. Ti si kroz sve to davala lažnu nadu i tu nema kraja. Matora je takva kakva je prema tebi. Tvoje rečenica: "Ne znam šta mi se dešava, nisam ovo nikad osetila!". Nenormalnoj osobi poput Matoroj, ne možeš to da kažeš. Dala si joj lažnu nadu time što si pustila da ti se udvara. Matorina krivica je što je nasela na ovu priču - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije nasela, verovala je - rekao je Milan.
Pričale smo da ćemo da stavimo televizor u sobu, jer voliš da gledaš televizor - rekla je Matora.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Maziš ženu pet meseci, a ništa ne želiš - rekao je Miki.
Još luđe je što me sažaljevaš - dobacila je Tomićeva.
Ja sam ustala i rekla da sam davala lažnu nadu...Ja sam joj u jednom momentu rekla da ovde sigurno ne može da se desi, ali da bi napolju možda i moglo da se desi. Kad sam skapirala težinu toga što sam rekla, pokušavala sam da spuštam loptu. Ona je isto pristajala na to i da joj odgovara ovakav odnos - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što smo se tako dogovorile - prodrala se Matora.
Rekla sam da nije isto - ubacila se Dalila.

Lazar Čolić Zola je dobio reč.

Ja bih voleo da me saslušate. Ja sam malo pre pitao Matoru hoće li biti tu da sasluša moj komentar. Meni su neke stvari nelogične. Mi sad komentarišemo da se Aleks folira prema Matoroj kao da su u odnosu deset dana. Ispada da je Matora glupa i da ne može da provali da joj neko daje lažnu nadu. Nije Matora neko ko je klinka od petnaest godina. Na primer, ja nisam čuo da je Aleks rekla da planira da bude sa Matorom napolju - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da je bila sa mnom iz sažaljenja - dodala je Matora.
Aleks je rekla Matoroj da bi joj uzela stan, slažem se da nema logike to što je rekla, ali da me neko optužuje tako, isto tako bih i ja rekao - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

To je poenta moje priče - rekla je Mc Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga