AKTUELNO

Iskren!

Dejan Dragojević nastavio je sa Podelom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Deniz srednji, ispoštovala me je kada je trebalo iako nemamo neku specijalnu komunikaciju, čuvaj Mihića - rekao je Dejan.
Za neke dane kada si bila fer i korektna prema meni, daću ti srednji budžet - dodao je Deja.
Mc Aleks mali budžet, ne sviđa mi se taj odnos između tebe i Matore. Počelo je to da me nervira, mislim da ne treba da razvlačiš nekoga ko ti pruža emocije. Mislim da nisi takav čovek, možda sve to radiš zbog rijalitija... - govorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dino, srednji budžet. Sa njim provodim vreme, treniramo zajedno. Mislim da ima neku dozu kvarnoće, ali mislim da je to ostalo od fudbala, mislim da to nije ništa strašno. Ono što ti se zamera je glupo, jer si ti samo video šta sam ja sve trpeo i za šta sam se sve borio... Ja cenim to jako, jer si kao prijatelj razumeo sve, nikada nisi loše pričao o Dalili, jer mi ne pričamo o tome uopšte - izjavio je Dejan.
Monika srednji budžet, vidim da imaš odličnu komunikaciju sa mojom devojkom. Ne znam razlog tvog ulaska, ali je to na tebi. Počela si malo da se gasiš, ali videćemo na Pretresu večeras kako ćeš se izboriti... - rekao je Dragojević.
Ša, srednji budžet... Ti si neko ko je lud i ko nije normalan. Ne volim da komentarišem vaše odnose jer su se svi meni use*avali na glavu. Mislim da sve što radiš strah od istine, a istina je surova. Mislim da mnoge stvari nisu normalne i da reči koje izgovaraš ti ne priliče. Sve te ovo baca u propast - govorio je Dejan.
Hvala ti brate puno, nisam očekivao - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.