AKTUELNO

Nije ovo očekivao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je pušten naredni klip i imali su priliku da vide raspravu Tare Simov i Ane Jovanović, a Simova joj ja zamerila komunikaciju sa njenim bivšim momcima, Nenadom Aleksićem Ša i Matejom Matijevićem.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Ani.

Ona meni zamera komunikaciju sa Ša. Zamerila mi je što sam se nadovezala na Anđelino izlaganje i potvrdila neke stvari. Ja sam rekla da Tara nekad pomisli da Mateja nju i dalje voli. Ja sam se nadovezala na njeno izlaganje i mislila sam sve što sam rekla, jer mi je ona pričala te stvari za poglede, koje je tako protumačila. Zamerila mi je komunikaciju sa Ša. Ja sam rekla da neću da idem za njom i da me boli k. Ona mnogo drugačije gleda na stvari, a ja ne vidim ništa loša da kažem svoje mišljenje. Meni više ne pada na pamet da ugađam nekim ljudima. Ja da potiskujem svoje rekacije zbog nje, ne pada mi na pamet - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Şuludo mi je da nije zamerala nešto dok je bila sa Matejom u vezi. Sve je to bila rijaliti igra, Nenad, da nbi ona bila prva u priču. Nema mi logike da se ne ljuti zbog Mateje, a ljuti se zbog Nenada - rekao je Fran.
Nisam znao, jer Tara govori da nikom ne brani komunikaciju sa mnom, da ja jedini branim. Ja sam uvek branio sa razlogom, jer je bilo flertovanja i muvanja. Ja ne mislim da Tara ima emocije prema meni i da me voli, ali mi nije jasno što je branila. Ja ono što osećam kao muško i volim, ne osećam ljubav prema meni. U glavi mi bude da je toj njen ego kad se ja odaljim, ne želim da forsiram i budem na silu sa nekim ko ne želi da bude sa mnom. Ona mene poljubi iza zavese, a pred svima ništa. Ona hoće da me drži uz nju i da me uvek ima kad poželi. Ne mogu da kažem da me voli, jer ne osećam to. Čudno mi je ovo za Anu, jer mi nemamo komunikaciju da bi ona mogla da pomisli to. Zamerala mi je kad je Monika došla, nije ona bila neka pretnja, ali kontakt sa njom je izazvao rekacije - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki njen prilaz, pevanje pesama, češanje mu daje osećaj koji svi imamo. On razume šta mi pričamo, ali zbog emocije koje ima svako njeno čita drugačije. Od svega mi je najčudnije jer je Tara pričala da je psihopata, a kad on ode ona dođe i vuče ga. Ja mislim da ona njega ne voli, ali ne znam šta radi - ubacila se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.