AKTUELNO

Analizirao zadrugare do tančina!

U toku je emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem. Voditelj je dao reč Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušao sam pomno ove nominacije. Po meni je Irma ostvarena i hrabra žena, neko ko je u svojoj karijeri u muzici postigao vrhunac. Da je ovo vreme Pabla Eskobara, ona bi bila najbolja pevačica. Ume da se bori za sebe, jaka je i drugačija od mnogih. Ima dosta kvaliteta, dopada mi se kako je lojalna prema svojim prijateljima. Mene nikada nije uvredila, imamo okej odnos iako se ne družimo i nismo drugari. Ona pošto - poto želi da se pokaže u rijalitiju i da ostavi dobar utisak.
Mene je Dino muvao dok smo bili napolju, preko Instagrama - viknula je Irma.
Jesam, ali je potpuno drugačija na slikama nego uživo. Rekla si mi da se navodno držim tebe kad uđeš - dodao je Dino.
Lažeš - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da nastavim. Devojka je obrazovana, školovana, potiče iz ugledne porodice. Vrlo je otvorena, poznaje raznorazne religije, teorije i nauke... - govorio je Mića.
Znam ja odlično šta vi radite, ali hvala na lepim rečima. Sve sam ja ovde pročitala, a za vas ću ja zauvek ostati misterija - viknula je Sejranićeva.
Ona je za mene iskrena dama, samo što se ovde ponaša kao traktorista. Neke stvari ne razumem... Ko kaže da Irma nije lepa žena, taj laže. Ona je inteligentna, pametna, dobra... Šarmantna je, lepa žena... Ona je kao igrač jako potreba Zadruzi, za ovih šest meseci je ostavila jako bitan trag. Ume da se bavi nama i komentariše na pravi način... Mislim da će posle rijalitija ostati da živi u Beogradu i da će ovu priliku jako lepo iskoristiti - govorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole, smatram da mu mnoge stvari nisu potrebne, jer je jako kvalitetan momak i mislim da mnogo greši. Te etikete koje ima mu nisu potrebne... Ima preveliku odanost sa nekim ljudima sa kojima se druži, do te mere da postaje ponekada poltron, a smatram da mu ni to nije potrebno. Mnogi ga zbog toga koriste, ne treba da bude tuđi pismonoša i da brine o drugima... Lako se vezuješ za ljude, jako si dobar čovek i znam da si dobar drug. Mislim da nema više prava na grešku i da sada treba da se uozbilji. Treba da se ostvariš u nekim stvarima i da doneseš majki novac, koja ti je život dala, da napraviš prave stvari. Treba da imaš svoju reč i svoj stav pa koliko košta da košta... Zolu ne mogu da pošaljem u izolaciju... - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.