AKTUELNO

Neočekivano!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Na narednom klipu prikazan je razgovor Nikola Grujća Gruje i Dalile Dragojević o FIlipu Caru i Milani Šarac:

Gruja kuka na Mimu, a ona njemu to radi zbor rijalitija. Ona igra tu igru na neki svoj način, a on se zaljubio - rekla je MIlica.
Gruja odlučno zna šta Mima radi. Ona ne bira sredstvo da dobije ono šta želi. Ona pravi priču. Ne bi ona prišla Sandiju, samo da nervira Gruju. Ona propagira sebe i ono čime se bavi. Ovde je ušla devojka koja radi nekulturne stvari. - reklao jer Mića.
Mi iz dana u dan razotkrivamo tim ovih devojkaka - rekao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

ja od sada razotrkivam sve, i ulazim u mod da mi niko ne može ništa. Mimu boli ku*ac. Ona zna da je njemu (Gruja) stalo zbog nje. Nju kada vide eno je Mima iz Zadruge i raste cena. Gruja se zaljubio i Dalila isto, a ostali bacaju sve u smeće.- dodao je Miuća.
Ona se igra - dodao je Gruja,
Ja se po prvi put slažem sa Mićom, ona ne radi ovo sa Sandijem, ti nju iritiras i nju boli uvo - rekla je Sandra.
Ti si bolesno opsednut Mimom, ti si onaj lik koji je spremam da ubije, ti si počeo da je gušiš. Ona bezi od tebe jer je opsedaš. Ti si u stanju da je gledasš 24 sata. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ima dve ličnosti u sebi, jedna normalna, a druga koja glumi. Dvolična je. Ti se čaškaš sa likom koji ti vređa porodicu i majku - rekao je Gruja.
TI nju pokušavaš da spasiš od ružnih reči. Ona je bila sa oženjenim čovekom kojeg je možda i razvela. - rekla je Sandra.
Nisam ja prvi oženjeni sa kojim je ona bila - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.