AKTUELNO

Žestoko!

U toku je raspodela budžeta ovnedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša. On je krenuo da deli male budžete :

Mali budžet za Anu Spasojević - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dinu isto tako mali budžet. Ja zanm da je tebe ostavila verenica 10 dana pred zadrugu. Ja ne mogu da verujem šta ti se desilo, Ona kaže da ide kod bolesne majke, a javio ti se njen novi momak. Tebi je Raketić poslao klip u Zadrugu - rekao je Janjuš.
Ja nikad u životu nikada nisam tražio nikada ništa. Meni su mnogi prijatelji pomogli ali ja nikada nisam vukao nekoga za rukav.Ovi dinari su meni ništa, a meni više vredi tvoje mišljenje nego bilo šta - rekao je Dino.
Ti si meni super - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je super, ali mora mali, pomoći će mu Matora. Da ne odugovlačim daću ti mali, jer nemam srednje. - rekao je Janjuš Anđelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko smiri se, nemoj komentarisati nitša vezano za Viki niti govorit bilo šta, ona je ostavljena i ovako joj je teško. Povedi računa - rekao je Janjuš o Osmakčiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja i Fran su takođe dobili mali budžet. Janjuš je pohvalio obojicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram za Anđelu da kažem da ima najjači glas ovde, šteta što se ne baviš muzikom, diretkno u mozak udara, bolje da me štipaju. Tvoji roditelji su ponosni na tebe, nekada si naporna, ali ako te Mateja neće, paljba. - rekao je Janjuš.
Gotovo je to - dodala je Anđela.
Nije to, ja kao osoba koja stalno govori da je kraj, tako i vi. Vi ćete završiti u vezi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da pohvalim Mikija, mnogo je dobar, nikad bolji, smršao 14 kilograma, ume da bude jako naporan, i u nikad boljim odnosima nismo billi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, nikada ti nisam mislio loše i to je to - rekao je Janjuš o Matoroj pa je dao sredni budžet Sanji i Luks je dobio veliki.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.