AKTUELNO

Baš je pakleno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom video klipu je prikazano fotografisanje za Uskršnje praznike. Mina Vrbaški, Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su pozirali za fotku. Milan je reč dao Mini:

Plakao je jer smo se on i ja smo se snimali i plakali - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi to volela. Ja sam plakao zbog drugih stavri. Nemojte da pravite od mene ono što nisam. Zato ti kažem da je ona monstruozna kada su te stvari u pitanju. Misliš da je meni bilo do slikanja? Ja nema šta da izgubim više. Ljudi ne žele da veruju. Bitno mi je to što Milica kaže. Ona je monstrum, zato je ona monstrum. Zapamtite dan kada sam rekao, sada sam dozvolio, po zadnji put da sam dozvolio ovo. Ni jednom nije stala da zaštiti naš odnos. Svi prođete bolje nego ja. Ona misli da je veliki čovek i da je mangup, ona samo misli da je mangup. Kada sam ja izašao iz odnosa sa njom, e tada je ona mene cenila. Ja znam kako bi ti mnogla da prođeš da nisi sa mnom - rekao je Mensur.
Ja te poštujem i nemam ništa protiv toga i poštujem. Danas je meni praznik i ne želim da se svađam - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo neka kaže Milica koju su varali momci! Nikada te nisam oslobljavala sa voim ili onim. Da se ovoliko spuštam da se sa ovim natežem, nikada više. Ti si kompleksaš. Ružno je da svoju devojku oslovljavaš sa "OVA". Da nisam sa njim, bolelo bi me uvo, ne bih se kidala - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i Milica su ušle u raspravu:

Umesto da uspavljuješ svoje deve, uspaljuje ga baba - rekla je Milica.
Mrš ku*vice - rekla je Miljana.
Ovo je mama koja voli svoje dete i koja jaše na ku*ac. Tvoj sin sada plače kući. Trebala si da nahraniš dete kući - rekla je Milica.
Možda će i moje dete da te je*e kad poraste - rekla je Miski.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.