AKTUELNO

Baš iskreno!

Podela budžata Lepog Miće izazvala je dosta pometnje. Mića je nastavio sa svojom podelom i izlošenjem mišljenja, te je sledeći veliki budžet dao je Dalili Dragojević, a zatim mali budžet dao Nikoli Grujiću Gruji:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je izgubila kompas šta radi. Vuče poteze koji su šokntni. Smatram da je pogazila svoju reč sto puta i da je radila stvari koje zamera drugima. Ona je spremna da izvrne stvri u svoju kosirt. Služi se nekada neistinama samo da bi isčupala sebe. Ja smatram da čovek koji ima emcije gazi. Neki us da budete u vezi, neki nisu ali vi se borite. Ja vidim tu emociju između vas. Smatzram da je zgazila sebe svojim rečima. Sve je to uradila zbog ljubavi prema Caru. Zbog tebe i tvog odnosa prema ljudima, moraš da promeniš neke stvari jer ispadneš da nemaš svoj stav i karakter. Dosta ljudi je diglo ruke od tebe u nekim momentima, ja sam uvek bio tu da ti pružim ruku. Sama si izabrala da budeš bitan deo ove priče. To što si ti uradila, retko ko je to mogao da uradi. Na kraju balade, ako sve bude kako si želela, možda se i to isplati. Smatram da je on ispao prema tebi nekorektan jer je on muškarac i treba da te vodi na pravi put. Neko si koje u drugarstvu odan, prema nekim si izdajnik i nisi dobar drug. Uvek sam bio uz tebe kada ti je teško. Ja opravdavam stvri koje su uradila jer si luda i zaljubljenja. Ja mislim svojom glavom i na mene niko ne može da utiče. Ti si meni draga, ništa mi loše nisi uradila. Upamti da nije zlato sve što sija - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je ostavio svoje najmilije. Nikoli više ne žive na istoj adresi, njegovom odlukom. Težinu ima to što je urađeno na javnom mestu i sa osobom u koju nemaš poverenje. Nisi reagovao brzo, kada si trebao. A kada nisi trebao, preprzo si uradio stvari. Mišljenje o Mimi si trebao da formniraš mišljenje za pet minuta. Moje mišljenje je da radiš pogrešne stavri. Zbog emcoija si se odrekao žene. Daj Bože da ja nisam u pravu. Meni se javi prkos i inat kada se setim tvoje žene. Mima nema nikavu odgovornos sem da stane ispred ogledala i pita sebe da li je uradila nešto što je jako loše. Sva ta priča da si ti dobar čovek, meni ne pije vodu. Ti si za interes svog uživanja najstrašnije ponizio svoj svet. Reč koju si zgazio zbog svoje dece, to nema granice. Nemam ja potrebu da lažem. Kada sam pokušao da te gledam na drugi način, oda si to uradio. Ono što si uradio njoj, to bi uradio svakome. Ja govorim od prvog dana da ona laže, ti to ne kapiraš. - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja gledam samo iz jednog ugla jer mi ne dopire do mozga ali verujem da si kompetentan da to komentarišem - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.