AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Lepom Mići koji je ušao u sukob sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Nakon toga je Mića prozvao Minu Vrbaški i Mateju Matijevića da progvore o svom odnosu koji je velika enigma svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvari nkoje ti radiš su bolesne. Ti zapostavljaš porodicu, ti si bolestan. Ti si bolestan jer su ti svi preči od tvoje dece - rekao je Miki.
Ne pozdravljam nikoga, rekao sam - rekao je Bebica.
Ti si postao kvaran i postao si bolesta, Ja sam te branio a ti si boelsatn. Ti olačeš a devojka se je*e na tvoje oči - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledao sam šta pričaju- rekao je Mića.
Šta te bre boli ku*ac! Šta misliš kako je tvojim koji te gledaju? Okej, zaljubio si se ali se ponižavaš. Od juče je kraj, više me ne zanima - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima i Mateja imaju odnos koji je meni jako simpatičan
Matejin i moj odnos koliko traje. Ja mislim da mi ovde najbolje funkcionišemo, mi smo u našem svetu. Poklopili smo se u svemu, nema šta. Mislim da naš ondos ovde nikome ne smeta. Ne ugrožavamo mi nikoga ovako. Ostaće ovako kako je bilo do sada i to je to - rekla je Mina.
Mića priča o nekoj definiciji odnosa a Mina ustaje i kaže kako mi nikome ne smetamo. Mene ne remeti ovde neko ko ima njagori odnos u kući. Ja sam rekao da će, odno kao odnos, moramo biti realni. Jeste manje od veze a više od druženja. Ja ne vidim ni jedan razlog da se udaljim od Mine - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.