AKTUELNO

Žestok rat!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide raspravu Dalile Dragojević i Filipa Cara za rulet stolom tokom žurke koja je počela zbog Ane Jovanović.

Voditelj Milan Milošević je reč dao Ani Jovanović.

Ja sam tada imala priliku da vidim njeno gledanje na Cara i Anđela. Ja mislim da je ona sada poslata sve ono što je ona pričala o nama. Meni je udelila etiketu "dežurna", a njoj su to dodelili gledaoci. Smatram da je ova godina karmička - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je bila tu, ja sam igrao za stolom, i sve vreme je Dalila imala otvorena usta, ja sam pitao koliko košta puš*nje. Šta drugo da joj kažem. Ja sam posle žurke, bio malo pijan, pa sam se motao sa njom tamo na krevetu. Ona meni prebacuje Anu - ustao je Car iz čista mira.

Foto: TV Pink Printscreen

Anino izlaganje je presmešno, emocije Daliline prema Caru su prejake. Rekla si da njen snimak sa Carem izgleda jeftino, a ti si sa njim imala se*s na jednu noć i ti si ovde krpa Careva. Najiskrenije - rekao je reper Ša.
Ako mi ti to kažeš, onda okej - smejala se Ana.
Tvoje izlaganje izgleda brutalno presmešno - završio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Presmešno je uporediti Anu, nije aludirala da je časta, poštena i fina. Dozvolila je da ima nešto sa Matejom, Mensurom, Anđelom i sa mnom. Ona ima devetnaest godina, sve joj je oprošteno - branio je Car Jovanovićevu.
Anđelo, kako bi ti izbauljao Anu, šta si malo pre rekao? - pitao je voditelj.
Zna ona, nemoj da priča, da ne bih ja izbauljao malo. Ja mogu da imam foldere i nisam indijanac - rekao je Anđelo.
Hajde da vidim baš - brecala se Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.