AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U nastavku razgovora sa Anom Jovanović i Sanjom Grujić, Sandra Rešić se dotakla svog odnosa sa Dalilom Dragojević, o kojoj više nema lepo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da sa njom nešto nije u redu. Ne mogu da kažem da igra rijaliti, jer bi to bilo na njenu štetu. Mislim da se ozbiljno pogubila, ne zna gde bije. Ja sam imala razumevanja za nju da ne treba da ostaje u odnosu kad nekoga ne voli, svakom može da se desi da se zaljubi... A sad... I vidi, oprostila sam joj što je rekla da će da mi uništi život, kad mi je rekla da za razliku od mene ima gde da se vrati. I neka indirektna peckanja... Da bi ona pre dve nedelje, spašavajući svoje d*pe, da joj ne bih uzela Anđela, priča da ću ja se vučem po podu. Vidiš kako ovaj gore ne dozvoljava. Kad sam ja fer, a neko nije... Ona je meni napravila haos sa Anđelom iz straha nekog, izljubomorisala na mene, napravila da se posvađam sa Anđelom, još na kraju meni kaže da ću da se vučem po podu... - pričala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Još priča da je mislila da sam zaljubljena u Anđela, a dobre smo, što bi onda išla na mog budućeg dečka? Sve sam našla razumevanja, pusti, neka... Ako je ološ, ološ je za sebe. I ona i dalje posle svega je i drska i bezobrazna prema meni. Ovaj odozgo neće da dozvoli! - nastavila je pevačica.
Eto, njoj se sad vratilo ono što je pričala za Dejana i Aleks - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve joj se vraća. A ona bi trebalo da povede računa gde će ona da se vrati i ko će da joj oprosti. I sada sam potpuno sigurno da Dalila Dragojević nikome nije prijatelj. Ni sa kim nije sela, a da nije iz njene koristi - istakla je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.