AKTUELNO

Trač partija!

Dalila Dragojević i Miki Đuričić nastavili su da razgovaraju pored bazena i komentarišu njene svakodnevne sukobe koje ima sa bivšim suprugom Dejanom Draogjevićem.

Ja sam pokušala da napravim bajku, trudila sam se da sve ude normalno... Je*iga. Moja dalja familija uvek je mene osuđivala za ulazak u rijaliti, a niko mi nije rekao:"Evo ti 100 eura", a svi imaju i puni su para - pričala je Dalila.
Pa ni ne treba - dodao je Miki.
Ali svi su došli da osude moju borbu. Ja da sam mogla da sedim u advokatskoj kancelariji, sedela bih, kao i većina. Svi bi voleli da ne izlažu život na tacni - nastavila je ona.
Ti njemu ne ostaješ dužna, ja ne znam šta da kažem. Ovo je postalo strašno za slušati. Prljav veš neke porodice iznositi, a ništa mi na kraju nije ni jasno. Koliko vas ima? Pominjanje dece i familije, ja sam u šoku bio - govorio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što je čuo, dodao je, pa zaključivao. Ma ne mogu. Neka laje - dodala je ona.
Ne diraj ga prvog - rekao je Đuričić.
Ne diram ga, on je danas opet prvi. Pričao je za Aleksandru i rekao je da je dobio konjsku prangiju i da mu ne pada na pamet opet. Ja onda ustanem i kažem da me provlači, zašto? - objašnjavala je Dragojevićka.
Dalila, ali to jeste, samo je rekao šta se desilo - objasnio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam ja loša žena, valjda je dobio srećnu ženu, a ne prangiju. Išla je rasprava i on je rekao da nije znao da će prevara da mu se desi. Pa šta ga briga? Treba Bogu da se zahvali. Zar ga nisam pre varala? On kaže da je sumnjao i da sad mogu da se potvrde - pričala je Dalila.
To sve stoji. Desilo se šta se desilo, to nije prozivka, nego činjenice. Njemu da se to nije desilo, bio bi i dan danas sa tobom u braku - govorio je Miki.
Što kad sam loša? Što kad je moja porodica loša? Ja bih takvog muža ostavila. Prežalio te je, čovek kad je zaljubljen ništa mu ne smeta. Nismo svi isti - dodala je Dragojevićka.
Njemu se raspavala idealna ljubav. Prežalio te je i sve mu smeta, jer više nema osećanja prema tebi. Dokle te je voleo on je ćutao - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' pričaš loše o bivšima? Ja kad nekog prebolim ne pričam loše. Kaže da ima novu devojku i da ga ne zanima ova žena - istakla je Dalila.
Shvatio je šta mu se desilo, srušio mu se svet. Tom čovekom ne treba ni mama, tata, brat, ni sestra. To što oni misle da si kriva, ne. On je čovek čudak, tvrdoglav. On je takav. Nisu ni oni prema njemu bili dobri - dodao je Miki.
Slike koje stoje na frižideru, ja sam zvala Gorana da se slikaju, da bi imali zajedničku sliku - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov svet si bila samo ti, dugo je kuvao, a kad je prežalio i krenuo dalje može da ti kaže šta hoće. Ovo deluje kao da se svađaju primitivni ljudi. Vi kao da ste zaboravili da ste na televiziji. Ja sam imao problem da sma zaboravljao i napravio do sebe budalu, svaki dan me je sramota i ovo me podseća na te budalaštine. Deluje jako primitivno - objašnjavao je Đuričić.
Ne mogu da ćutim na neke stvari koje nisu istina. Ne mogu da shvatim da je neko proveo toliko vremena sa mnom. Bila sam iskrena i ispričala mu sve. neka priča kako jeste, a ne da mi dodaje - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.