AKTUELNO

Rat se nastavlja!

U toku je emisija Pitanja novinara, a Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, nastavio je sa pitanjima za Dejana Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na komentar Husa Mujića, 'šta si zapravo uradio bolje od Dalile', rekao je kako se stalno vraćaš na Dalilinu prošlost, a ne gledaš Aleksandrinu? - pitao je Darko.
A i on se upetljao u medije! Au, pa sad ćemo po i njemu malo jače i oštrije! Iver ne pada daleko od klada! Neka sebi nađe devojku, pa nek napravi sebi još jednu ovakvu! Ima sada da budem 'Nusret' ima da ih cepkam sve pa - pa - pa - govorio je Dejan.
Na*ebao si, Mungose! Veruj mi da si na*ebao! Dobila sam sada snagu kada sam čula da mi je otac živ i zdrav! Sad ćeš da vidiš! - zapretila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj otac je više puta govorio 'majka je jedna, idi kod svoje majke'... Mama ti je bila bolesna, zašto nisi išao da je vidiš? - pitala je Dalila.
Rekao mi je da je tata da je bolje - odgovorio je Dejan.
Ovaj čovek nije otišao da vidi bolesnu majku! Ovaj čovek je prodao svoju porodicu svojom voljom, mi smo ga terali da ide! Imamo treću sezonu pa možemo sve da vratimo! Sada sam prezadovoljna i jako ću se boriti do kraja! - rekla je Dragojevićka.
Kako bi mu Dejane ti sada lično odgovorio? - pitao je Tanasijević.
Ovo je smeće htelo da me ukanali, govorio je da sam prostituka!
Neka on prvo prezentuje svoje čeljade, pa onda neka spominje ALeksandru. Uključio se Huso u medije, ali sada ću ga ja još više uključiti - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka budem najveća sirotinja, ali nikada nisam dala na svog oca. Nikada nisam dozvolila da mi otac bude žedan, gladan... Isti Goran Dragojević, kada je video da svom ocu perem noge i ribam pete, pa je rekao 'kada ću ja ovo da doživim od Suzane?' - govorila je Dalila.
Neka kaže Huso zašto ne prila sa najstarijom ćerkom? Neka kaže zašto sinovi ne razgovaraju sa njim? - dobacivao je Dragojević.
Ovo smeće laže, on je upoznao moju braću! Kad je kupio novi auto, došao je kod nas pa je to Dejan komentarisao i provocirao - govorila je Dalila.
Šta misliš o čoveku koji nije govorio a sinovima? Šta misliš o čoveku koji nikada nije upoznao unuče? - smejao se Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Isti taj Arafat, njen brat, hteo je da se oglasi za medije i mene je zvao... On je prekinuo kontakt sa Husom, verujem da se on oglašava. On je čak snimio video gde je rekao da mu Huso nije ostavio ništa ali da on ima svoje malo... Ima njih mnogo i niko ne razgovara - govorio je Dragojević.
Crkni, ne možeš mi ništa, raspadni se! Meni se otac javio! - urlala je Dalila.
Da moj brat se jeste naljutio kada nije dobio plac, smatrao je da ne može da se da plac samo meni nego da treba da se podeli. Zvao me je i rekao je da ako već pravim kuću, treba da mu dam deo novca i isplatim njegov deo placa. Nisam još to vratila, ali sam mislila kada izađem odavde - izjavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ona onda 'otela' za vas dvoje? - pitao je Darko.
Nije ona otela nego Huso - odgovorio je Dejan.
Ma Darko, moja braća žive u Beču, njih ne zanima Bosna. Oni dolaze samo da vide mog oca ili kod suprugine familije... Moj otac je kupio taj plac, tu su bile dve neke ruševime... Moj stariji brat je poslao 4 hiljade eura i pomogao mu je da kupi taj plac... To je dugo tu stajalo, a onda je moj otac kada sam bila sa njim, pitao zašto bi mi kupovali plac kad imamo ovaj... - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.