AKTUELNO

Uvek detaljan i iskren!

Mensur Ajdarpašić ima jednu od najburnijih nedelja od kako je ušao u "Zadrugu 5". Osim žestokih i skandaloznih svađa sa Milicom Veselinović, Mensur je ušao u sukob sa svojim prijateljem Stefanom Karićem, ali i Lepim Mićom, Sandrom Rešić, Anđelom Đuričić...

Stupili smo u kontakt sa Osmanom Karićem, koji nam je analizirao sve ove situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Upitali smo Osmana da li smatra da će Stefanovo i Mensurovo prijateljstvo pući ili će se nastaviti nakon rijalitija.

Ne da mislim, nego znam da će to prijateljstvo opstati i nastaviti se u spoljnom svetu i posle rijalitija. Jednostavno kraj rijalitija se približava, tenzije rastu, nervoza je sve veća i prisutnija kod većine zadrugara, pa i kod Stefana i Mensura. Jednostavno, svako od njih se odlučio za svoj pravac u rijalitiju. Stefan zbog ljubavi koju je ostavio u spoljnom svetu, odlučio je da postaje aktivniji za crnim stolom, a Mensur da uđe u vezu. Zaljubio se u pogrešnu osobu, za njega jako štetnu, i po živce i po honorar, koji je gubio sve više iz dana u dan. Stefan u nameri da spreči Mensurovu propast gleda na sve načine da mu ukaže da Milica Veselinović jednostavno nije za njega, a ni on za nju. U očima Mensura gubi na važnosti prijatelja, jer je Mensur zaljubljen i slep pored očiju. Mensur dobronamerne savete smatra atakom na svoju vezu, misleći da ga Stefan ne podržava u svemu lepom što on vidi kada je Milica u pitanju. Nekako se provlače na svoju stranu od samog početka. Mensur koji svaki trenutak provodi sa Milicom, a Stefan je ušao u nova-stara prijateljstva sa Janjušem, Mikijem, Krletom i Sandijem... - ističe Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče današnje emisije "Pitanja gledalaca", gde je Stefan dobio pitanje da podržava Anđelu, a ne Mensura, razumem Mensura što se pronašao i pomislio isto kao i gledalac. Mada, tvrdim da se Stefan samo pogrešno izrazio, pa je zbog toga pogrešno shvaćen. Mensur je i današnju kritiku Lepog Miće pogrešno shvatio, pa se samim tim i upalio. Mensur je i danas pokazao da je i dalje u vezi sa Milicom u svojoj glavi, kada je na kritiku Lepog Miće Milici skočio kao oparen. Time što i dalja spava pored Milice, što je prati u stopu i kritikuje ako negde pogreši, ispravlja je kao da su u vezi. Ja lično mislim da kada bi Milica kojim slučajem pokušala da se približi ili ne daj Bože uđe u vezu sa nekim muškarcem, Mensur bi prošao kroz zid Bele kuće. Ostajem pri svom mišljenju da će Stefan i Mensur posle rijalitija ostati drugovi. Tada će se Mensur probuditi iz svoje bajke, koju je sve vreme sanjao u rijalitiju - dodaje Karić.

Mensur je danas isprovocirao Sandru, koja mu je žestoko uzvratila, te istakla da njega zanima jedino plasman i da sve radi da bi što bolje prošao u "Zadruzi". Upitali smo Osmana da li se slaže sa Sandrinim mišljenjem.

Foto: Pink.rs

Mislim da Sandra greši kada misli da Mensur igra rijaliti. Mensur je neko ko se preda u ljubavi, izgubi i pravi grešku za greškom. Što se tiče Sandre Rešić, mislim da bi ona bila pravi izbor za Mensura, u svakom slučaju bolji (od Milice) - ističe Osman.

Foto: Ustupljene fotografije

Autor: M. P.