AKTUELNO

Haos u emisiji!

Nakon nekoliko svađa koje su nastale zbog klipa razgovora Mensura Ajdarpašića sa MC Aleks i Nevenom Savić, voditelj Darko Tanasijević je dao reč Milici Veselinović, kako bi prokomentarisala ovaj razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nevene i MC Aleks, to su dve devojke u kojima nisam videla da imaju neku nameru prema Mensuru. Aleks mi se zaklela u sestrice da Mensura ne gleda tim očima, što ja verujem. Znam naše razgovore. Ono lupkanje sa Marijanom kad smo se družile sam zamerila, jer ne treba da ima takav odnos sa mojim drugaricama kakav ja imam. Ali za ovaj klip ne znam, nisam lepo čula - rekla je Milica.
Meni ovo izgleda kao neka pitka pričica, aludiralo se na njih dve. Evo, ja priznajem da sam ljubomorna na Mensura, meni to smeta, iako nemam pravo. Aleks tačno zna kako mu je odgovorila. Čim izađe odavde, klub, zezanje, zadrugari - skočila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se šalila, potkačila sam ga videlo se. Ko kako hoće da shvati neka shvati. Ovo je glupost, sprdnja teška. Kad je rekao da obožava žensko društvo, ja sam ga pecnula za Mimu i Marijanu - rekla je MC Aleks.
Ja znam kako Aleks funkcioniše, znam na koji je način spomenula Mimu i Marijanu, ne da bi me ponizila kao drugarica. Ovde su mi ljudi radili mnogo gore stvari. Plašila sam se ove situacije, da ne dođem opet u isto stanje da crvenim za stolom, da se spominju devojke i sve i opet dolazim. Nije mi lepo. Ne vezano za Aleks i Nevenu, nego vezano za ponašanje u prethodnih par dana - urlala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci nešto lepo - odgovorio je Mensur.
Lep si. Ja nisam sa njim, ali meni se to ponašanje ne sviđa. Ja sam zaljubljena i volim, naravno da me ovo povređuje. Opet dolazim u situaciju da crvenim - rekla je Milica i izgubila glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.